“Ευχαριστώ…”

papanikolaou osfp barcelona

papanikolaou-osfp-barcelona

Ο κόσμος του Ολυμπιακού τον υποδέχθηκε πολύ θερμά ενώ οι “ερυθρόλευκοι” τον βράβευσαν με μία αφίσα, όπως και τον Τζόι Ντόρσεϊ. Όπως ήταν φυσικό ο Κώστας Παπανικολάου ήταν συναισθηματικά φορτισμένος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ενώ αναφέρθηκε και στην δυσκολία του να συγκεντρωθεί στο ματς εναντίον της πρώην ομάδας του:

“Είναι από τα πράγματα που δεν μπορείς να περιγράψεις εύκολα. Ήταν κάτι πολύ συγκινητικό για μένα. Δεν υπάρχει ομορφότερη στιγμή για έναν αθλητή από μια τέτοια υποδοχή από έναν τέτοιο κόσμο. Δείχνει ότι έβαλες κι εσύ ένα “λιθαράκι” σε αυτά που κατάφερε η ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου και εύχομαι ό,τι καλύτερο και χαρές σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού“, τόνισε αρχικά ο “Παπ” και συνέχισε:

“Προσπαθούσα να είμαι συγκεντρωμένος, αλλά ήταν δύσκολο. Περνούσαν πολλές εικόνες απ’ το μυαλό μου αυτές τις δυο μέρες. Μετά το παιχνίδι είδα ανθρώπους που ζήσαμε πολλά πράγματα μαζί αυτά τα χρόνια και μου έλεγαν ότι είναι πολύ δύσκολο μετά από τέτοια αποδοχή, να αποδώσεις όπως πρέπει”.

Όσο αφορά στο αν η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί για την πρώτη θέση του πέμπτου ομίλου στο TOP-16 ο Έλληνας φόργουορντ ήταν κατηγορηματικός: “Είναι πάρα πολύ νωρίς. Όσοι ξέρουν τι θα πει Top-16, καταλαβαίνουν. Οι δυο τελευταίες νίκες ήταν “χρυσές” για μας, αλλά δεν μας κάνουν φαβορί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προχωρήσουμε με την ίδια σοβαρότητα”.

Για την βράβευσή του από τους “ερυθρόλευκους” ο “Παπ” ισχυρίστηκε: “Ήταν μια πολύ σημαντική κίνηση για μένα. Θα το κρατήσω στο καλύτερο μέρος του σπιτιού μου μαζί με όλες τις υπόλοιπες διακρίσεις που είχα με τον Ολυμπιακό. Είναι τεράστια χαρά για μένα να διαπιστώνω ότι το δέσιμο που είχα με αυτή την ομάδα και τον κόσμο νιώθω να μου ανταποδίδεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…