Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Επίθεση με γκαζάκια

Επίθεση με γκαζάκια

zavlanos

zavlanos

Έναν ισχυρό “πονοκέφαλο” απέκτησε ο Νίκος Ζαβλανός από σήμερα, καθώς πριν από λίγη ώρα άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία του μαγαζιού του (επί της Λεωφόρου Κηφισίας) και πέταξαν γκαζάκια στο εσωτερικό του προκαλώντας υλικές ζημιές.

Το μέλος της ΚΕΔ βρίσκεται στο εξωτερικό αυτές τις ημέρες, κάτι που σημαίνει πως αφενός δεν είναι σε θέση να γνωρίζει από πρώτο χέρι άμεσα τι έχει συμβεί, αφετέρου δεν θα είναι παρών στην αυριανή διαδικασία της κλήρωσης των “γκρίζων” για τη 14η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Μάντεις δεν είμαστε για να ξέρουμε τους λόγους και την αιτία της συγκεκριμένης επίθεσης, αλλά φαντάζει… σατανικό για να είναι ένα τυχαίο συμβάν, λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι “αιωνίων” μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Κι όλα αυτά ενώ έχουν προηγηθεί εκατέρωθεν ανακοινώσεις και δηλώσεις από τα δύο αντίπαλα “στρατόπεδα“, με αφορμή το παιχνίδι της Δευτέρας. Εξελίξεις που “δυναμιτίζουν” το κλίμα της αναμέτρησης, δίχως προφανή λόγο.

Πλέον, τον λόγο έχει η Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών κάνοντας σε πρώτη φάση την απαραίτητη πραγματογνωμοσύνη. Το θέμα περνά στο αστυνομικό ρεπορτάζ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…