Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ενδιαφέρον λόγω… Τραπεζανλίδη

Ενδιαφέρον λόγω… Τραπεζανλίδη

trapezanlidis filippos

trapezanlidis-filippos

Έντονα παράπονα είχε ο Φίλιππος Βεροίας από τη διαιτησία με Φιλαθλητικό. Ένας λόγος παραπάνω για να αναμένουν με ενδιαφέρον, αύριο, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ (κι ας μη το δείχνουν ποτέ δημόσια) τον ορισμό διαιτητών της αναμέτρησης του Σαββάτου με την αξιόλογη ομάδα του Δημήτρη Γκίμα.

Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Δεκέμβριο ο πρόεδρος του Φιλίππου, Γιώργος Τραπεζανλίδης, “έστειλε μήνυμα” στην ΚΕΔ και ζήτησε… ισονομία και εν όψει της ΑΕΚ. Ο κ. Τραπεζανλίδης είχε δηλώσει σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου:

“Δεν μπορεί να λέγεται αξιόλογο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα δεν παίζεται στο γήπεδο αλλά έξω από αυτό. Δεν πρόκειται να δεχθώ να μην τιμωρηθούν αυτοί οι διαιτητές (σ.σ. Βαρδάλος, Παντελίδης, Σαλαβός) όπως και δεν πρόκειται να δεχθώ παρόμοιες διαιτησίες στο μέλλον και ειδικά στα τρία επόμενα παιχνίδια με Ηρακλή, Ψυχικό και ΑΕΚ. Θέλουμε ισότητα. Ποτέ δεν ζητήσαμε το κάτι παραπάνω”.

Βεβαίως, ο Φίλιππος ηττήθηκε από τον Ηρακλή και μάλιστα εντός έδρας και  πλέον η αναμέτρηση με την ΑΕΚ μοιάζει για την μακεδονική ομάδα ζωής ή θανάτου…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…