Κεντρική Basket League Άρης “Ενέργεια και συγκέντρωση”

“Ενέργεια και συγκέντρωση”

minic aris

minic-aris
Ο Άρης θέλει να αλλάξει “σελίδα“,αρχής γενομένης από την δύσκολη αναμέτρηση του Σαββάτου ενάντια στον ΚΑΟΔ, στο “Nick Gallis Hall“.

Οι “κιτρινόμαυροι” ευελπιστούν πως η έλευση του Μίλαν Μίνιτς στον πάγκο θα δώσει νέα πνοή στους παίκτες και θα τους επαναφέρει στα επιτυχή αποτελέσματα.

Ο Σέρβος τεχνικός, που θα ντεμπουτάρει το Σάββατο, αναφέρθηκε στο μείγμα νεαρών και έμπειρων παικτών που απαρτίζουν την ομάδα του, στάθηκε στη δυναμικότητα του ΚΑΟΔ και τόνισε την σημασία της παρουσίας του κόσμου στο γήπεδο:

“Το αυριανό παιχνίδι με την ομάδα της Δράμας είναι σημαντικό και δύσκολο, παράλληλα. Ο αντίπαλος έχει ανεβασμένη ψυχολογία, μετά από τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τον πολύ καλό πρώτο γύρο που έκανε.

Εμείς είμαστε ομάδα που αποτελείται από νεαρούς παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε πάθος και ενέργεια, ενώ έχουμε και έμπειρους παίκτες στο ρόστερ, οι οποίοι προσθέτουν με τα χαρακτηριστικά τους την απαραίτητη πειθαρχία και εμπειρία. Συνεχίζουμε το πρόγραμμα και την προετοιμασία μας με τον ίδιον τρόπο. Η όποια πίεση υπάρχει, θέλουμε να βγαίνει σε ενέργεια, πάθος και συγκέντρωση και όχι να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες μπορεί να δώσει περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση στους παίκτες και να τους βοηθήσει να φτάσουν στη νίκη”.

Εκ των παικτών, ο Σπύρος Μούρτος, ανέφερε:  “Ο αγώνας απέναντι στον ΚΑΟΔ είναι πολύ σημαντικός για εμάς, μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες που κάναμε. Η Δράμα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Από την άλλη, όμως, εμείς χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη και θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Με οδηγό μας τη συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση και ακολουθώντας τις οδηγίες του νέου μας προπονητή, θα κάνουμε αυτό που πρέπει για πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…