Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Εμπιστοσύνη στην ομάδα”

“Εμπιστοσύνη στην ομάδα”

bartzokas airport

bartzokas-airport

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Βιτόρια όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Λαμποράλ Κούτσα (21:30, NOVASPORTS 2) για την 4η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκα.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ φαίνεται να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στην μέση και ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ισπανία. Κατά την αναχώρηση ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, Γιώργος Μπαρτζώκας, εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα παρά την κακή πορεία των τελευταίων ημερών ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την σταδιακή επάνοδο των τραυματιών:

“Είμαι ευχαριστημένος με τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας αφού επιστρέφουν σιγά-σιγά οι τραυματίες ενώ και ο Κόλινς έχει κάνει περισσότερες προπονήσεις με την ομάδα και μπαίνει και αυτός στο κλίμα όλο και περισσότερο. Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη και χρειάζεται να έχουμε όλους τους παίκτες μας υγιείς. Αν θέλετε να πάμε στο παρελθόν μην πηγαίνουμε επιλεκτικά στις πιο δύσκολες στιγμές μας καθώς κερδίσαμε και τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αλλά και τον Πανιώνιο. Οπότε μην πηγαίνουμε μόνο στις πιο δύσκολες στιγμές”, τόνισε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε:

«Όλα είναι μέρος του αθλητισμού, είχαμε προβλήματα τραυματισμών και πρέπει τώρα να κοιτάξουμε μπροστά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο υλικό μας, έχουμε κερδίσει άλλωστε δύο φορές συνεχόμενες το Πρωτάθλημα Ευρώπης. Οι παίκτες πρέπει να μπουν σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης για το παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζουμε μια κλασική ισπανική ομάδα στην έδρα της. Περιμένουμε το ματς να έχει γρήγορο και πολύ υψηλό τέμπο για 40 λεπτά. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μένει να δούμε τι θα καταφέρουμε”.

Από την πλευρά του ο Μπρεντ Πέτγουεϊ υποστήριξε: “Αισθάνομαι πολύ καλύτερα και ανυπομονώ να αγωνιστώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα εκτιμώ πως το “κλειδί” είναι η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα και περισσότερο αποφασιστικοί στην επίθεση.  Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να τα δώσουμε όλα σε άμυνα και επίθεση για να πάρουμε τη νίκη. Από τη μεριά μου θα δώσω ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και γενικά θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τα ματς με Μπαρτσελόνα

Στη διάθεση του κόσμου από αύριο τα εισιτήρια με Μπερτσελόνα, ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. …