Κεντρική Ελευσίνα “Δύσκολη η παραμονή”

“Δύσκολη η παραμονή”

skarafigkas tessera

skarafigkas-tessera
Ο Πανελευσινιακός δεν τα κατάφερε στην Κηφισιά και έκλεισε με ήττα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής, Γιώργος Σκαραφίγκας, στις δηλώσεις του μετά το ματς, στάθηκε σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες που βλάπτουν και τα δύο σωματεία, ενώ μίλησε και για το μέλλον της ομάδας του στην κατηγορία:

“Σήμερα θα μακρηγορήσω λίγο. Να δώσω “συγχαρητήρια” στην ομάδα της Νέας Κηφισιάς! Ο Ηλίας (σ.σ. Παπαθεοδώρου) κάνει πολύ καλή δουλειά και νομίζω ότι έχουμε βίους παράλληλους. Μοιάζουμε τόσο στο οργανωτικό  όσο και στο προπονητικό πλάνο μας. Από εκεί και πέρα θέλω να πω πως οι παίκτες μου είναι μάγκες με κεφαλαία γράμματα και τους αξίζουν πολλά “συγχαρητήρια“, όχι τόσο για την εμφάνιση όσο για αυτά που τραβάνε τον τελευταίο καιρό και το αντιμετωπίζουν με πολύ καλό τρόπο σε όλα τα παιχνίδια. Θέλω να σταθώ σε κάποια πράγματα και κάποιους ανθρώπους που γύρισαν το μπάσκετ πολλά χρόνια πίσω, χωρίς να ρίχνω μομφή για την ομάδα της Νέας Κηφισιάς, που δεν έχουμε κανέναν πρόβλημα. Είναι ντροπή να υπάρχουν τραμπουκισμοί και προπηλακισμοί και διαιτητικές μαλακίες, να μην πω και τίποτα άλλο, ανάμεσα σε δύο υγιή σωματεία. Η Νέα Κηφισιά δεν έχει ανάγκη κανένα να την υποστηρίζει και να τη βοηθήσει έτσι. Η Νέα Κηφισιά κέρδισε δίκαια γιατί έχει εμπειρία, οργάνωση, πλάνο, έχει καλούς παίκτες καλούς προπονητές. Εάν υπάρχει αλλοίωση στο αποτέλεσμα δεν είναι δική μου δουλειά να το ελέγξω. Δυστυχώς κάποιοι δεν σέβονται τον ιδρώτα ούτε των δικών τους παικτών, άλλα ούτε των δικών μας παικτών. Κι οι δύο ομάδες πατάνε σταθερά λόγω της οργάνωσης και της ποιότητας των ομάδων. Από εκεί και πέρα όχι οι 7, αλλά ούτε οι 8 νίκες δε θα φτάσουν φέτος για την παραμονή”.

Ο Αντώνης Μάντζαρης, από μεριάς των παικτών, τόνισε: “Είδαμε στο γήπεδο δύο ομάδες, θεωρώ, ισάξιες πάνω-κάτω. Είδαμε ένα πολύ ωραίο ματς με δύο ομάδες που παίζουν μπάσκετ με όλη τη σημασία της λέξεως. Πέσανε κορμιά στο γήπεδο, ήμασταν λίγο πιο άτυχοι, λίγο πιο εύστοχη η Νέα Κηφισιά και στο τέλος πήρε μία νίκη που την άξιζε, αλλά από εκεί και πέρα κι εμείς ήρθαμε εδώ με πολλά προβλήματα και τραυματισμούς, χωρίς να έχουμε κάνει κανονική προπόνηση και θεωρώ πως η εικόνα ήταν πολύ καλή. Καλή συνέχεια στη Νέα Κηφισιά και στην ομάδα μου. γιατί είναι δύο ομάδες που αντιπροσωπεύουν το υγιές μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…