Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δύσκολη έδρα το ΣΕΦ”

“Δύσκολη έδρα το ΣΕΦ”

xavi pascual1

xavi-pascual1

Δύσκολη έδρα χαρακτήρισε το ΣΕΦ ο Τσάβι Πάσκουαλ στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας στο πλαίσιο της αυριανής αναμέτρησης (16/1. 21:00) της Μπαρτσελόνα  με τον Ολυμπιακό για την αγωνιστική του Top 16 της διοργάνωσης.

“Είμαστε σε καλή κατάσταση μετά τις δύο νίκες στην όμιλο όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό ώστε να έχουμε αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα,έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα τα τελευταία δύο χρόνια. Την περασμένη εβδομάδα γνώρισε βαριά ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο όμως αυτά συμβαίνουν μέσα στη χρονιά. Το ΣΕΦ είναι ίσως η πιο δύσκολη έδρα στην Ευρώπη”, ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού των καταλανών.

Από πλευράς παικτών ο Κώστας Παπανικολάου πρόσθεσε: “Θα νιώσω λίγο περίεργα. Αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό για τέσσερα χρόνια όμως θα προσπαθήσω να μείνω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και να συμπεριφερθώ επαγγελματικά. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Πολλά συναισθήματα. Όμορφες αναμνήσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…