Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν είναι ανίκητη”

“Δεν είναι ανίκητη”

pesic bayern time out

pesic-bayern-time_out

Μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Γαλατασαράι η Μπάγερν Μονάχου φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο την ανεβασμένη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, έπλεξε το εγκώμιο της “ομάδας του στρατού”, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν είναι αήττητη.

“Η ΤΣΣΚΑ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Εχει ένα μεγάλο ρόστερ και πολύ ατομικό ταλέντο. Έχει έναν συγκεκριμένο στόχο, να κερδίσει το Final-4. Οι δικοί μας στόχοι είναι σαφώς μικρότεροι. Είναι ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά δεν είναι και ανίκητος. Περιμένω κλειστό μας και μάχη γεμάτη ένταση”, ήτα τα λόγια του τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου, ενώ από πλευράς παικτών ο Τζον Μπράιαντ πρόσθεσε:

“Η ΤΣΣΚΑ θα έρθει με τρομερή αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη της επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να παίξουμε την καλύτερη δυνατή άμυνα για να τους σταματήσουμε. Αν καταφέρουμε να τους βάλουμε πίεση και να τους οδηγήσουμε σε λάθη, τότε θα έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…