Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν βγάλαμε ενέργεια”

“Δεν βγάλαμε ενέργεια”

pedoulakis6

pedoulakis6
O Παναθηναϊκός επικράτησε με 81-73 του Απόλλωνα Πάτρας κλείνοντας νικηφόρα τον πρώτο γύρο.

Η χαλάρωση των πρασίνων στα τελευταία 15’, που επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να επιστρέψουν στο παιχνίδι, δυσαρέστησε τον Αργύρη Πεδουλάκη κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του:

“Δεν προσεγγίσαμε σωστά το ματς, δεν είχαμε ενέργεια. Μάλλον δεν είχαμε και μεγάλο κίνητρο. Αυτό ήταν τελείως λάθος. Στο πρώτο ημίχρονο φύγαμε απ’ την τακτική για να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνά μας και πήραμε μία διαφορά. Με προβληματίζει η εικόνα των παιδιών, στα οποία παραδώσανε μία διαφορά. Στην επίθεση μπορεί να είσαι κρύος και να αστοχήσεις, αλλιώς πώς μπορείς να χάσεις όλα τα αμυντικά ριμπάουντ; Εκεί δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι. Τα παιδιά απ’ τον πάγκο πρέπει να καταλάβουν πως ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που προσπαθεί μέσα απ’ την άμυνα να βρει ρυθμό. Αυτό είναι ένα καλό μάθημα για όλους να καταλάβουμε πού είμαστε και τι φανέλα φοράμε. Καλή συνέχεια στην Πάτρα κι εμείς προχωράμε”.

Ο Αντώνης Φώτσης, εκπροσωπώντας τους παίκτες ανέφερε: “Σίγουρα δεν είδαμε την αναμέτρηση όπως θα έπρεπε. Αυτό δε σημαίνει πως ο Απόλλων Πάτρας δεν έπαιξε καλό μπάσκετ. Ήταν πιο συγκεντρωμένος, έπαιξε καλύτερο μπάσκετ από εμάς. Μπορούμε να κρατήσουμε τη νίκη κι η κακή εμφάνιση να μας γίνει μάθημα, να την έχουμε στο μυαλό μας για το μέλλον, επειδή κι απ’ τις κακές εμφανίσεις μπορείς να μάθεις πράγματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…