Κεντρική Διεθνή “Γλυκοκοιτάζει” Σιλμπ

“Γλυκοκοιτάζει” Σιλμπ

schilb maciulis

schilb-maciulis

Στο “στρόχαστρο” της Παρί Λεβαλουά φαίνεται να βρίσκεται ο Μπλέικ Σιλμπ με την γαλλική ομάδα να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Σιλμπ δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους” της Σερβίας ωστόσο οι εμφανίσεις του δεν κρίνονται πειστικές και η Παρί Λεβαλουά τον… “γλυκοκοιτάζει”. Μάλιστα στον πάγκο της γαλλικής ομάδας κάθεται ο Γκρεγκόρ Μπενιό με τον οποία είχαν συνυπάρξει στην Σαλόν και είχαν πανηγυρίσει μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας το 2012.

Πάντως στο ενδιαφέρον αυτό της Παρί Λεβαλουά ενδέχεται να υπάρχει… “ψωμί” ακόμα αφού ο Μπλέικ Σιλμπ δεν θα ταξιδέψει με τη αποστολή του Ερυθρού Αστέρα στην Ρωσία προκειμένου για την αναμέτρηση με την Νίζνι για την 2η αγωνιστική της φάσης των “32” του Eurocup την προσεχή Τετάρτη (15/1). Την είδηση επιβεβαίωσε ο ατζέντης του παίκτη, Άλεξ Ράσκοβιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι αποτελεί αποφάση του προπονητή των “ερυθρόλευκων”, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο 31χρονος άσος μετακόμισε στον Ερυθρό Αστέρα το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής έπαιξε σε 16 αγώνες για την Αδριατική λίγκα έχοντας μέσο όρο 9,2 πόντους και 3,1 ριμπάουντ και σε 10 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 12 πόντους και 3,2 ριμπάουντ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…