Κεντρική Διεθνή Βλέπει Ντε Κολό ο “Ζοτς”

Βλέπει Ντε Κολό ο “Ζοτς”

nando de colo spurs

nando-de-colo-spurs

Η ανάγκη της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ να προσθέσει στο ρόστερ της ένα γκαρντ υψηλών προδιαγραφών προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα είναι μεγάλη και από ότι φαίνεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει βάλει στο “μάτι” τον… Νάντο Ντε Κολό.

Βέβαια η πιθανότητα απόκτησης του Γάλλου κόμπο-γκαρντ δεν είναι ιδιαίτερα αυξημένη καθώς ο 27χρονος άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τα “Σπιρούνια” το οποίο εκπνέει στο τέλος της σεζόν. Παρά ταύτα δεν σημαίνει ότι ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη όπου παλαιότερα αγωνίστηκε με τις φανέλες της Σολέ (2006-2009) και της Βαλένθια (2009-2012).

Το 2012 μετακόμισε στους Σαν Αντόνιο Σπερς αλλά την φετινή σεζόν δεν έχει αρκετά λεπτά συμμετοχής και γι’ αυτό κυκλοφόρησαν φήμες περί αποχώρησής του από το NBA. Η μειωμένη αγωνιστική δράση του Ντε Κολό στον “μαγικό κόσμο” είναι ένα “συν” στην προσπάθεια της “Φενέρ”, όπως και η δυνατότητα που έχουν οι Τούρκοι να δελεάσουν τον διεθνή άσο με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Επίσης το γεγονός ότι τυγχάνει προσωπικού θαυμασμού του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ίσως αναγκάσει την αντίπαλο των “αιωνίων” στο TOP-16 της Ευρωλίγκα να στραφεί προς την περίπτωσή του. Πάντως οι δυσκολίες είναι δεδομένες, τα πάντα εξαρτώνται από την επιθυμία του Ντε Κολό ενώ είναι σχεδόν απίθανο να πεισθεί να γυρίσει στην “γηραιά ήπειρο” κατά την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Φέτος ο Ντε Κολό έχει δώσει το “παρών” σε 13 αγώνες με τους Σπερς έχοντας μέσο όρο 2 πόντους και 1,1 ασίστ την ώρα που έχει παίξει και σε 8 ματς με τους Όστιν Τόρος (σ.σ. θυγατρική των Σπερς) στη λίγκα NBDL με μέσο όρο 23,3 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…