Κεντρική Ασίστ Shadow Αφιερωμένη στον Αμερικάνο

Αφιερωμένη στον Αμερικάνο

amerikanos aspromavri

amerikanos-aspromavri

Ακόμη μια γιορτή απόψε (20:00) αφιερωμένη στον Γιώργο Αμερικάνο. Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ τιμά τη μνήμη του “Πανουράνιου” πλέον (κατά τον Φ.Κ.) αρχηγού της “Βασίλισσας” του ’68  στο πλαίσιο της ετήσιας κοπής της πίτας στο ξενοδοχείο “Crowne Plaza”, αλλά και 21 άτομα ή ομάδες συνολικά, με το νούμερο προφανώς να έχει τον συμβολισμό του.

Υψηλός προσκεκλημένος και τιμώμενο πρόσωπο ταυτόχρονα, θα είναι ο διάσημος σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης. Στον επίλογο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο Μιχάλης Παυλής, ο οποίος εγκατέλειψε πρόωρα το ποδόσφαιρο για λόγους υγείας. Θα τιμηθούν επίσης οι παλαίμαχοι άσσοι της ΑΕΚ, Τάκης Νικολούδης και Γιώργος Πεππές, η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ, η ξιφομάχος της ΑΕΚ Θεοδώρα Κουντούνα, ο εμβληματικός οπαδός της ΑΕΚ, Αλέξανδρος Μαργαρίτης (σ.σ. χάρη στις πρωτοβουλίες του οποίου η “Βασίλισσα” συμπεριλήφθηκε στο Βιβλίο Γκίνες), οι παράγοντες Ανδρέας Ανατολιωτάκης και Μάκης Αγγελόπουλος, η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη και οι δημοσιογράφοι Αντώνης Αντωνόπουλος και Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος.

Θα τιμηθούν επίσης για την κοινωνική τους προσφορά και οι υπεύθυνοι της Παιδόπολης ανηλίκων “Αγίου Ανδρέα”. Και για την επιτυχία της, να γυρίσει με το ασημένιο μετάλλιο στο μήκος από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των ΑΜΕΑ που έγινε το 2013 στη Λιόν, θα τιμηθεί η Παρασκευή Κάντζα.

Δύο γιατροί επελέγησαν να τιμηθούν για την προσφορά τους ως επιστήμονες. Ο επίκουρος καθηγητής υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Κυριάκος Σουλιώτης και ο γενικός διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου, Μανώλης Μαρκόπουλος. Τέλος, θα τιμηθούν ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου, οι τραγουδιστές Πάνος Κιάμος και Γιώργος Μαργαρίτης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…