Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Αρκετός δρόμος ακόμα”

“Αρκετός δρόμος ακόμα”

messina

messina

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και την άνετη επικράτηση απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου  εμφανίστηκε ο Έτορε Μεσίνα.

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποστήριξε πως οι παίκτες του έκαναν μία πολύ καλή ομαδική δουλειά, ωστόσο φρόντισε να χαμηλώσει τους τόνους, τονίζοντας πως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος.

“Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς. Έχουμε τεράστιο σεβασμό σε αυτό που κάνει η Μπάγερν. Γνωρίζαμε ότι έχουν πολλά όπλα στο ριμπάουντ, έχουν ευχέρεια στο σουτ και επιθετικότητα στην άμυνα. Ξέραμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά. Αποφασίσαμε πριν το παιχνίδι ότι θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε όλη την ώρα δύο γκαρντ. Οι ψηλοί μας βοήθησαν πολύ στην πίεση που μας ασκήθηκε. Ήταν μία καλή ομαδική δουλειά. Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη, όμως γνωρίζουμε ότι υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα”, ήταν τα λόγια του Έτορε Μεσίνα.

Από την πλευρά του ο Άαρον Τζάκσον πρόσθεσε: “Σουτάραμε καλά. Ο Τεόντοσιτς έκανε πραγματικά εξαιρετική δουλειά με τα σουτ του. Μετά το παιχνίδι με την Ρεάλ αισθανθήκαμε ότι πάμε προς την σωστή κατεύθυνση. Παίζουμε καλά αυτή τη περίοδο. Προσπαθούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 87-91 (vid)

Χειρότερα δεν μπορούσε να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει ένας τρόπος να σταματήσεις τη …