Κεντρική Διεθνή Αργά για δάκρυα…

Αργά για δάκρυα…

alexander dunk

alexander-dunk

Σαν να προσπαθεί να αποδείξει πράγματα ο Κουάμε Αλεξάντερ καθώς ο πρώην παίκτη του Ρεθύμνου είναι εντυπωσιακός στους πρώτους τρεις αγώνες του με την Τσαπλίνα Λάστα στο πρωτάθλημα Βοσνίας ενώ στην χθεσινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Ζρίνσκι επεφύλασσε μία μοναδική “παράσταση”.

Συγκεκριμένα ο εκρηκτικός φόργουορντ/σέντερ σημείωσε 26 πόντους (13/16 δίποντα), “μάζεψε” 19 ριμπάουντ και μοίρασε 1 ασίστ. Ήταν μία σπουδαία νίκη για την ομάδα του η οποία είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα με ρεκόρ 4-10 την ώρα που κέρδισε μία ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα ΒοσνίαςΖρίνσκι είναι 4η με ρεκόρ 8-6). Ο ταλαντούχος άσος ήρθε στην Ελλάδα με εξαιρετικές “περγαμηνές” ωστόσο ίσως δεν πήρε τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής ή δεν προσαρμόστηκε αρκετά.

Πάντως στην Βοσνία “βγάζει μάτια” και σε 3 αγώνες έχει μέσο όρο 18,3 πόντους και 11 ριμπάουντ σε 28 λεπτά συμμετοχής ενώ αντίστοιχα στην Κρητική ομάδα έπαιζε μέσο όρο 7,2 λεπτά και σε 10 ματς είχε μέσο όρο 3,9 πόντους και 1,8 ριμπάουντ. Ίσως λοιπόν στο Ρέθυμνο να μην τον πίστεψαν τόσο (όπως αποδεικνύεται και από τους αριθμούς) αλλά κοιτώντας τι έκανε χθες τότε μπορεί και να τον… αναπολούν. Όπως και να έχει είναι αργά για δάκρυα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…