Κεντρική Διεθνή Αποχωρεί (;) από εθνική ο Κλέιζα

Αποχωρεί (;) από εθνική ο Κλέιζα

kleiza lithuania

kleiza-lithuania

Ο Λίνας Κλέιζα παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της FIBA Europe (fibaeurope.com) όπου μεταξύ άλλων επισήμανε ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της Λιθουανίας μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας προκειμένου να δοθεί χώρος σε νεότερους παίκτες:

“Δεν υπάρχει αμφιβολία, ήταν η χειρότερη ήττα της καριέρας μου. Ακόμα και σήμερα είναι δύσκολο να την χωνέψεις. Δεν παίξαμε καλά σε αυτό τον αγώνα, είναι καλό το ασημένιο μετάλλιο αλλά ήρθαμε τόσο κοντά για το χρυσό… Όμως δεν υπάρχει και αμφιβολία ότι η Γαλλία άξιζε να κατακτήσει την πρώτη θέση”, ανέφερε αρχικά ο άσος της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για τον χαμένο τελικό με την Γαλλία και συνέχισε:

“Ξέρεις, πιθανώς αυτό να ήταν το τελευταίο μου καλοκαίρι με την εθνική ομάδα. Δεν είμαι πια τόσο νέος, πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Θα είναι μία δύσκολη απόφαση. Δεν είμαι ακόμα σίγουρος για τίποτα, η σεζόν έχει πολύ δρόμο και δεν θέλω να παίρνω τέτοιες αποφάσεις τώρα. Όπως είπα, κοιτάζοντας μπροστά, θα είναι μία πολύ σκληρή απόφαση αλλά στην ομάδα υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, οπότε και θα πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους”.

“Αγαπώ την χώρα μου. Προσπάθησα και κατάφερα να δώσω ό,τι είχα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις για την χώρα σου”, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης μεταξύ άλλων του Ολυμπιακού.

Πέρα από το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο περσινό Ευρωμπάσκετ, ο Κλέιζα έχει πανηγυρίσει με την φανέλα της “λιέτουβα” δύο χάλκινα μετάλλια, στο Ευρωμπάσκετ του 2007 και στο Μουντομπάσκετ του 2010. Παράλληλα ο 29χρονος άσος παραδέχτηκε ότι περνάει καλά στην “Φενέρ” και στην Κωνσταντινούπολη ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν νοσταλγεί πλέον το NBA.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας. Η Νεπτούνας έκανε το 2/2 με τον Γιώργο Βόβορα στον…