Κεντρική NBA Απολογήθηκε, αλλά… (vid)
NBA

Απολογήθηκε, αλλά… (vid)

nick young fight

nick-young-fight

Το παιχνίδι των Φοίνιξ Σανς με τους Λος Άντζελες Λέικερς δεν ήταν και το πιο… ήρεμο της χθεσινής βραδιάς. Κι αυτό γιατί ο καυγάς που “ξέσπασε” στα μέσα του δεύτερου δωδεκαλέπτου μετά το σκληρό φάουλ του Άλεξ Λεν πάνω στον Νικ Γιάνγκ ήταν αρκετός για να “βάλει φωτιά” στην αναμέτρηση.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αποβληθεί ο γκαρντ των “Λιμνανθρώπων“, ο οποίος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα απολογήθηκε για το γεγονός πως χτύπησε (κατά λάθος) τον Γκόραν Ντράγκιτς, όχι όμως και για το ότι “τσίμπησε” στο χτύπημα του ρούκι σέντερ των “Ήλιων“.

“Αντέδρασα εκείνη τη στιγμή, όπως θα έκανε ο καθένας”, ήταν η πρώτη ατάκα που ξεστόμισε ο Νικ Γιάνγκ, ο οποίος συνέχισε: “Ήταν ένα σκληρό φάουλ. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι ήμουν μόνος εναντίον πέντε. Πιστεύω πως αν δεν έμπαινε κάποιος άλλος στη μέση, δεν θα είχε κλιμακωθεί τόσο πολύ η ένταση”, ενώ αναφερόμενος στον Σλοβένο πόιντ γκαρντ του Φοίνιξ, είπε:

Νιώθω άσχημα για τον Ντράγκιτς. Ήταν το τελευταίο άτομο στο σημείο και δεν ήθελα να τον χτυπήσω. Προσπαθούσα απλά να διώξω τον κόσμο από κοντά μου. Δεν επιχείρησα να τον σπρώξω. Είναι φίλος μου. Αισθάνομαι άσχημα γι αυτό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…