Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ήμασταν άτολμοι”

“Ήμασταν άτολμοι”

bartzokas ref new

bartzokas-ref-new

Η ήττα στο ΟΑΚΑ σήμανε και το τέλος κάθε “ερυθρόλευκης” ελπίδας για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε, τουλάχιστον σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος υποστήριξε πως η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε όσο επιθετική και αποφασιστική έπρεπε για να πάρει το “διπλό”.

“Σήμερα αν θέλαμε να είχαμε νικηφόρο αποτέλεσμα πρέπει να είχαμε πολύ καλύτερη επιθετική παραγωγικότητα και αποφασιστικότητα στον τρόπο που κάναμε επιθέσεις. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι για 35 λεπτά, αλλά από εκεί και μετά ο Παναθηναϊκός είχε το πάνω χέρι όταν εμείς δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ήμασταν άτολμοι. Ακόμα κι αν κερδίζαμε δεν είχαμε πλεονέκτημα για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Έτσι κι αλλιώς ο δρόμος μας περνάει από αυτό το γήπεδο”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

“Το αποτέλεσμα πάντα λέει κάτι. Αν είσαι θετικός άνθρωπος, πρέπει να αξιολογήσεις τα πράγματα όπως είναι. Τα παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν μία ξεχωριστή πνευματική προσέγγιση. Πολλές φορές η φόρμα δεν παίζει κάποιο ρόλο. Περιμένω διαφορετικά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι, αν θέλουμε να κερδίσουμε εδώ στην πορεία”.

Ενώ αναφορικά με το τι πρέπει να αλλάξει για να κερδίσει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ τους επόμενους μήνες, τόνισε: “Συνηθίζεται να λέγεται ότι οι προπονητές πρέπει να διαχειριστούν καλά τους παίκτες. Όταν μιλάμε για τόσο υψηλό επίπεδο, το βίντεο αρκεί για να καταλάβει κάποιος ποιος παίζει καλά και ποιος όχι. Δυστυχώς είμαστε σε μία περίοδο μας στοιχίζουν οι τραυματισμοί βασικών μας παικτών. Ταυτόχρονα κάποιοι σημαντικοί παίκτες μας δεν είναι σε καλή κατάσταση, όπως ο Σλούκας και ο Σπανούλης“.

Τέλος, κατέληξε απαντώντας σε ερώτηση για τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις του Βασίλη Σπανούλη κόντρα τον Παναθηναϊκό: “Είναι γεγονός πως και στα δύο παιχνίδια δεν έπαιξε καλά. Νομίζω πως για ό,τι συμβαίνει ευθύνη έχουμε εμείς και ο αντίπαλος. Πρέπει να παραδεχτούμε πως ο αντίπαλος παίζει καλά άμυνα πάνω του. Του έχω εμπιστοσύνη. Νομίζω θα αντιδράσει”.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Καββαδάς παρουσιάστηκε λακωνικός δίνοντας, παράλληλα, σύνθημα αντεπίθεσης εν όψει της συνέχειας: “Δεν φέραμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Η χρονιά είναι μεγάλη. Θα ψάξουμε να βρούμε τι έφταιγε και μέσα από τη δουλειά θα τα καταφέρουμε. Τα κεφάλια ψηλά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

Στο Βελιγράδι για το Παρτιζαν – Ολυμπιακος βρίσκεται  ο Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα Μιλουτί…