Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Έχουμε πεσμένη ψυχολογία”

“Έχουμε πεσμένη ψυχολογία”

kalafatakis

kalafatakis
Η έλευση του Γιώργου Καλαφατάκη δεν έφερε την αναμενόμενη ανάκαμψη στο Ρέθυμνο. Οι Κρητικοί ηττήθηκαν από τον Ίκαρο στην Χαλκίδα, φτάνοντας τις έξι συνεχόμενες ήττες. Ο προπονητής του Ρεθύμνου, αφού μίλησε για τα συναισθήματα του αντιμετωπίζοντας την πρώην ομάδα του, εστίασε στο ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του και καλείται να διορθώσει:

“Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς και για μένα και για τον Ίκαρο. Για τον Ίκαρο ήταν ένας τελικός, καθώς προερχόταν από δύο άτυχα αποτελέσματα. Ήρθα να δω γνωστούς ανθρώπους που σέβομαι και τον κόσμο που για μια ακόμη φορά γέμισε το γήπεδο. Μπορεί να έμεινα λίγο καιρό, αλλά τα συναισθήματα μου γι’ αυτή την ομάδα και τους ανθρώπους της είναι δεδομένα.

Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, η ομάδα είναι καλά δουλεμένη, αλλά έχει περισσότερο ψυχολογικό πρόβλημα. Αυτό καλούμαστε να διορθώσουμε. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα εξαιρετικά και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που συνάντησα. Ο Ίκαρος το κέρδισε δίκαια, καθώς το ήθελε περισσότερο. Είχε φοβερά ποσοστά κι αυτό σημαίνει ότι ήμασταν κακοί στην προσωπική άμυνα. Μπήκαμε με κάποια τρικ στο ματς, αλλά όταν πλησιάσαμε στους πέντε πόντους, ο Ίκαρος έδειξε χαρακτήρα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, καθώς έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε.

Συγχαρητήρια στον κόουτς Λυκογιάννη και στον κόσμο, μακάρι ο Ίκαρος να σωθεί, γιατί η Χαλκίδα αξίζει να έχει αυτή την ομάδα”.

Ο Φάνης Κουμπούρας, από την πλευρά του, έχοντας κάνει τα πρώτα του μπασκετικά “βήματα” στην Χαλκίδα ανέφερε: “Χαίρομαι που γυρίζω πίσω, εδώ ξεκίνησα, είναι ωραία να υπάρχει ομάδα στην πόλη. Για άλλο ένα ματς κυνηγούσαμε από το πρώτο μέρος. Στο πρώτο μέρος φάγαμε 49 πόντους και 80% στα δίποντα και τελικά ο Ίκαρος τελείωσε με 79% ποσοστό που είναι εξωπραγματικό. Επαναλάβαμε τα ίδια λάθη και σε ένα ακόμα ματς είχαμε περισσότερα λάθη από ασίστ. Η πραγματική μας εικόνα είναι καλύτερη, αλλά η ψυχολογία μας είναι πολύ πεσμένη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…