Κεντρική Διεθνή Έμεινε πρώτος με ανατροπή

Έμεινε πρώτος με ανατροπή

radnicki erithros asteras

radnicki-erithros-asteras

Αν και τα… χρειάστηκε ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ραντνίτσκι με 78-73 για την 16η αγωνιστική στην Αδριατική λίγκα και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 13-3.

Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν το “δίποντο” με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο καθώς ήταν πίσω στο σκορ με 71-63, 3 λεπτά πριν από την λήξη της αναμέτρησης. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και με σερί 7-0 μείωσαν σε 71-70 για να πάρουν στην συνέχεια το διπλό που τους επιτρέπει να παραμείνουν μόνοι τους στην πρώτη θέση.

Ο Ράσκο Κάτιτς (15 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και ο Τσαρλς Τζένκινς (12 πόντοι) ήταν αυτοί που ανέλαβαν… δράση στο τέλος για τον αντίπαλο του Πανιωνίου στον όμιλο του Eurocup. Στον αντίποδα ο Σάβα Λέσιτς (27 πόντοι, 9 ριμπάουντ) δεν έφτανε για τους γηπεδούχους.

Στην δεύτερη θέση και στο “κυνήγι” του Ερυθρού Αστέρα συνέχισε να βρίσκεται η Τσεντεβίτα η οποία συνέτριψε εντός έδρας τη Ζαντάρ με 83-59 και πέτυχε την δωδέκατη φετινή της νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και έφτασαν στο ροζ φύλλο με “αιχμή του δόρατος” τον Γιουσούφ Νούρκιτς (15 πόντοι). Στο 6-10 ανέβηκε η Ολίμπια Λιουμπλιάνας η οποία δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Σιρόκι εντός έδρας με 77-62. Πρώτο “βιολί” ήταν ο Ντεϊβίντας Γκαίλιους με 27 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τζαχμάρ Γιανγκ με 17 πόντους.

Τέλος η Μπουντούτσνοστ έριξε στο… καναβάτσο εντός έδρας τη ΜΖΤ Σκοπίων με 87-79 και πανηγύρισε την ενδέκατη φετινή της νίκη. Η αναμέτρηση κρίθηκε στην παράταση όπου οι Μαυροβούνιοι είχαν περισσότερες λύσεις και με επιμέρους σκορ 17-9 “καθάρισαν” την… μπουγάδα. Ο Τσέντομιρ Βίτκοβατς με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν “όλα τα λεφτά” για τους γηπεδούχους. Ήταν η ένατη ήττα για τους φιλοξενούμενους που είχαν ως διακριθέντα τον Τοντόρ Γκετσέφσκι (22 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:
Σζολνόκι – Τσιμπόνα 63-64 (10/1)
Ολίμπια Λιουμπλιάνας – Σιρόκι 77-62
Ραντνίτσκι – Ερυθρός Αστέρας 73-78
Τσεντεβίτα – Ζαντάρ 83-59
Μπουντούτσνοστ – ΜΖΤ Σκοπίων 87-79 (κ.α. 70-70)
Ιγκοκέα – Μέγκα Βιζούρα (12/1)
Παρτιζάν – Κρκα (12/1).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…