Κεντρική NBA NCAA Άλλοι γελάνε κι άλλοι κλαίνε

Άλλοι γελάνε κι άλλοι κλαίνε

northern iowa wichita state

northern_iowa-wichita_state

Οι μέρες περνούν, ο χρόνος άλλαξε, αλλά το Wisconsin δεν δείχνει να αποπροσανατολίζεται. Οι “Badgers” συνεχίζουν τη φετινή ξέφρενη πορεία τους στο NCAA καθώς χθες το βράδυ έκαναν το 15/15 επικρατώντας εντός έδρας του Iowa με 75-71. Μπορεί το παιχνίδι να… στράβωσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη ήταν απολαυστικοί, ανέτρεψαν τα δεδομένα και με όπλο το δίδυμο των Ben Brust (19π.) και Josh Gasser (14π.) πανηγύρισαν τη διατήρηση του αήττητου στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε παρόμοια φάση βρίσκεται το Wichita State, το οποίο διεύρυνε το αήττητο σερί του (έχει κι αυτό 15/15 φέτος) κόντρα στο Northern Iowa (67-53), αφού οι “Panthers” δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα την ομάδα του Gregg Marshall. Οι “Shockers” πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ, ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα και με μπροστάρη τον Fred VanVleet (22π.) συνεχίζουν να… τρελαίνουν κόσμο.

Τα πράγματα δεν κύλησαν, όμως, εξίσου ευχάριστα για το Oregon, το οποίο “λύγισε” από το Colorado (100-91) γνωρίζοντας την πρώτη του φετινή ήττα. Σε ένα παιχνίδι, όπου οι δύο άμυνες ήταν… απούσες, οι “Buffaloes” σκόραραν κατά ριπάς, είδαν τέσσερις παίκτες τους να σκοράρουν διψήφιο αριθμό πόντων (προεξάρχοντος του εντυπωσιακού Askia Booker, ο οποίος σημείωσε 27π.) και έχοντας πολύ υψηλά ποσοστά σε δίποντα (26/43 – 60.5%) και τρίποντα (5/12 – 41.7%) “πλήγωσαν” τους “Ducks“.

Το εντός έδρας αήττητο του Kansas “έκανε φτερά” χθες το βράδυ! Οι “Aztecs” του San Diego State επιβλήθηκαν των “Jayhawks” με 61-57 στο “Allen Fieldhouse” έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Xavier Thomas (16π.), την ίδια ώρα που το Wake Forest “πλήγωνε” το North Carolina με 73-67, κυρίως χάρη στην επιθετική παρουσία του Travis McKie (16π.).

Αναλυτικά τα σπουδαιότερα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς:
Wisconsin – Iowa 75-71
Wichita State – Northern Iowa 67-53
Colorado – Oregon 100-91
Villanova – Providence 91-61
Kansas – San Diego State 57-61
Wake Forest – North Carolina 73-67
Arizona State – Washington State 66-47

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…