Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Eπιτακτική νίκη με Λαύριο”

“Eπιτακτική νίκη με Λαύριο”

koutroulias pagkrati

koutroulias-pagkrati

Νίκη – οξυγόνο πήρε το Παγκράτι, επικρατώντας εκτός έδρας των Ικάρων Σερρών με σκορ 91-86 για την αγωνιστική της Α2 κατηγορίας . Μεγάλος πρωταγωνιστής της αθηναϊκής ομάδας, ήταν ο Αποστόλης Κουτρούλιας, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ.

Ο 37χρονος σέντερ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του, τους στόχους της αλλά και τι σκέφτεται να κάνει όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με το Λαύριο που ακολουθεί.

Αποστόλη, θεωρείς ότι το 11-0 που κάνατε στην τελευταία περίοδο, έκρινε το αποτέλεσμα;
“Σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο το 11-0 στην τελευταία περίοδο αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο και η άμυνα. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν καλοί αλλά στα υπόλοιπα 30 λεπτά, παίξαμε αρκετά καλά”.

Το 2013 έκλεισε με νίκη για σας. Όχι όμως και με τον απολογισμό που θέλατε. Θεωρείς ότι αδικήσατε τους εαυτούς σας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος;
“Θεωρώ ότι ο απολογισμός είναι κοντά σε αυτό που σκεφτόμασταν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Απλά, πήραμε κάποια παιχνίδια που δεν περιμέναμε και χάσαμε κάποια άλλα, που επίσης δεν περιμέναμε”.

Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις μόλις σταματήσεις το μπάσκετ; Σκέφτεσαι να ασχοληθείς με την προπονητική;
“Είναι κάτι που έχω σκεφτεί και μάλιστα, έχω ήδη το πρώτο δίπλωμα. Τώρα που η καριέρα μου φθάνει στο τέλος της, το σκέφτομαι ακόμη πιο σοβαρά”.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με το Λαύριο. Πιστεύεις ότι έχετε το προβάδισμα για τη νίκη λόγω της έδρας;
“Πιστεύω ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Διαφορετικά, αν χάσουμε, θα είναι, σαν να έχουμε πετάξει στα σκουπίδια, τη νίκη επί των Ικάρων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…