Κεντρική Basket League ΑΕΚ Πίστη Κοτσάτου στον… Ζιάγκοβιτς

Πίστη Κοτσάτου στον… Ζιάγκοβιτς

ziagkos new

ziagkos-new

Πριν από μερικές ημέρες, “συνάδελφος” καταστρατηγώντας το άρθρο 6 του Κώδικα Επαγγελματικής Ηθικής και Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΣΗΕΑ έγραψε εμμέσως πλην σαφώς, ότι… τελειώνουμε (εμείς) τον Βαγγέλη Ζιάγκο!

Και τον “καταστρατήγησε”, επειδή έγραψε κακοήθειες αφενός, επειδή ακόμη κι αν δεν ήταν κακοήθειες τα “σχέδια που καταστρώναμε”  (άκουσον, άκουσον) μαζί με συναδέλφους μας στην Καισαριανή για “ανατροπή του προπονητή της ΑΕΚ” για να προωθήσουμε κάποιον “ιτς” (Σέρβο πάει να πει) θα αποτελούσαν προϊόν “λογοκλοπής”  (αφού άκουσε που τα λέγαμε σε πηγαδάκια) αφετέρου. Σε κάθε περίπτωση, επειδή… ακόμα τις αποφάσεις στις ομάδες λαμβάνουν οι διοικήσεις αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ που καταγράψαμε σήμερα στην “ΩΡΑ των σπορ”:

“Το βέβαιο είναι, ότι οι διοικούντες τη “Βασίλισσα” πιστεύουν στην ομάδα. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, είμαστε σε θέση να ξέρουμε, ότι πιστεύει ιδίως στην προσήλωση και στην γνώση του βελτιωμένου Βαγγέλη Ζιάγκου. Αυτό το γεγονός αποκτά διαστάσεις, αν συνυπολογίσει κανείς ότι προηγήθηκε μια ήττα, όχι απαραίτητα οδυνηρή, που όμως πλήγωσε το γόητρο της ΑΕΚ. “Θέλαμε τη νίκη και για λόγους γοήτρου”, είχε δηλώσει μετά το ματς της Αμαλιάδας ο Κοτσάτος, ο οποίος θυμήθηκε και την ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Και ακόμη: “Ικανοποίηση επικρατεί στο αγωνιστικό Τμήμα με αφορμή τις δηλώσεις Κοτσάτου στο πλαίσιο ή στο περιθώριο της χοροεσπερίδας του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας. Το αυξημένο ενδιαφέρον του Κοτσάτου για το μπάσκετ, αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο εν όψει των δύσκολων υποχρεώσεων της ομάδας”.

Είναι προφανές, λοιπόν, και με δεδομένη την εμπιστοσύνη διαρκείας του (έτερου χρηματοδότη) Αλέξη Αλεξίου στον προπονητή, ότι ο Ζιάγκος δεν κουνιέται από την θέση του. Όχι, πως τέθηκε ποτέ θέμα δηλαδή. Επομένως, και για να δικαιωθούν οι ευφάνταστοι “σεναριογράφοι” της γνωστής ιστοσελίδας, ο νέος προπονητής της “Βασίλισσας” ίσως τελικά να έχει κατάληξη σε “ιτς”, ή σε “βιτς”” πιο σωστά και να λέγεται… Ζιάγκοβιτς, ας πούμε! Αυτά…

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…