Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Όσο πιο μακριά… γίνεται”

“Όσο πιο μακριά… γίνεται”

pesic bayern

pesic_bayern

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας η Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Γαλατασαράι, την οποία και κέρδισε εύκολα με 88-68. Ο έμπειρος Σέρβος τεχνικός των Γερμανών τόνισε ότι η ομάδα του είχε τεράστιο κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του που είναι η Μπάγερν Μονάχου να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στην παρθενική της εμφάνιση στη διοργάνωση.

“‘Είχαμε τεράστιο κίνητρο ώστε να δείξουμε τις δυνατότητές μας ενόψει TOP-16. Είμαστε πολύ περήφανοι για την παρουσία μας στην κανονική περίοδο αφού πανηγυρίσαμε νίκες κόντρα σε όλους τους αντιπάλους μας, με εξαίρεση τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες μου ήθελαν τη νίκη και πάλεψαν ως το τέλος.

Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια στο TOP-16 όμως ήδη μετρήσαμε τις δυνάμεις μας απέναντι στους πρωταθλητές Ιταλίας, τους πρωταθλητές Τουρκίας και τους back-to-back πρωταθλητές Ευρώπης. Πλέον προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στη διοργάνωση” ήταν τα λόγια του Σβέτισλαβ Πέσιτς, ενώ από πλευράς παικτών ο κορυφαίος της αναμέτρησης Νιχάντ Τζέντοβιτς πρόσθεσε:

”Απόψε θέλαμε να δείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δείξαμε χαρακτήρα αφού θα παίξουμε ξανά στο TOP-16 με τη Γαλατά. Κυριαρχήσαμε και στα 40 λεπτά του αγώνα. Μέχρι στιγμής η σεζόν κυλάει ιδανικά για εμάς. Είμαστε πρώτοι στη Γερμανία και πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο, την πρόκριση στο TOP-16 της Ευρωλίγκας. Είμαστε περήφανοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…