Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Χρειαζόμαστε μία λύση”

“Χρειαζόμαστε μία λύση”

pedoulakis6

pedoulakis6

Ανακουφισμένος, αλλά και… προβληματισμένος!
Η νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα έστειλε τον Παναθηναϊκό στο Top 16 της Ευρωλίγκα, αλλά ο τραυματισμός του Γιόνας Ματσιούλις δεν επέτρεψε στον Αργύρη Πεδουλάκη να χαμογελάσει όσο θα ήθελε. Ο προπονητής του τριφυλλιού έκανε ειδική μνεία στην αμυντική απόδοση της ομάδας του, ενώ άφησε… ανοιχτό παράθυρο για ενίσχυση στην περιφέρεια.

“Ήταν ένα ματς με πολύ άγχος γιατί ουσιαστικά κρινόταν η πρόκριση, όπως είχαν δημιουργηθεί οι συνθήκες. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μέσα από την άμυνά μας μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε διάθεση και ενέργεια, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Έπρεπε να κρατήσουμε ξεκούραστα τα δύο πλεϊμέικερ μας στην τελευταία περίοδο”, ενώ συνέχισε αναφερόμενος στα πολλά προβλήματα που καλείται να ξεπεράσει:

“Το μεγάλο πρόβλημα είναι στα γκαρντ. Ελπίζουμε ο Γιόνας να είναι καλά. Αν είναι θλάση θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Οι λίγες λύσεις στα γκαρντ επιφέρει εκνευρισμό. Χρειαζόμαστε να βρούμε μία λύση, τουλάχιστον για τα παιχνίδια της Ευρώπης μέχρι να επιστρέψει ο Νίκος (Παππάς)”.

Ενώ σε ερώτηση για τον τραυματισμό του Γιόνας Ματσιούλις ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν μπορεί να ειπωθεί μετά βεβαιότητος η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…