Κεντρική Διεθνή Φύγε εσύ, έλα εσύ

Φύγε εσύ, έλα εσύ

bootsy thornton siena

bootsy-thornton-siena

Η μέτρια πορεία που έχει η Στρασμπούρ στο φετινό πρωτάθλημα, παρά τη σημαντική οικονομική επένδυση που έγινε το καλοκαίρι, έχει φέρει προβληματισμό στο στρατόπεδο της γαλλικής ομάδας, η οποία προχωρά σε… αλλαγές.

Κι αν το κενό του Αλεξίς Αζινκά είναι δυσαναπλήρωτο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Κέβιν Μέρφι, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου. Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ δεν κατάφερε να δικαιώσει τις (υψηλές) προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του με αποτέλεσμα να λυθεί το συμβόλαιό του. Μπορεί, άλλωστε, να είχε 10.9 πόντους και 2.1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, αλλά όσο ο Βινσάν Κολέ δεν έμενε ικανοποιημένος από την απόδοσή του, τίποτε άλλο δεν είχε σημασία.

Τη θέση του στο ρόστερ της Στρασμπούρ θα πάρει ένας από τους πλέον “μπαρουτοκαπνισμένους” παίκτες της Ευρώπης. Ο λόγος για τον Μπούτσι Θόρντον, ο οποίος έδωσε τα χέρια με το γαλλικό σύλλογο υπογράφοντας συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας.

Ο άλλοτε παίκτης της Σιένα αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τους Γάλλους, αφού η εμπειρία του από το κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ αποτελεί εχέγγυο… επιτυχίας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Στρασμπούρ έχει φορέσει τη φανέλα των Καντού (2000-’03), Σιένα (2003-’05 και 2011-’12), Μπαρτσελόνα (2005-’06), Χιρόνα (2006-’07), Εφές Πίλσεν (2008-’11) και Σάσαρι (2012-’13), με την οποία την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε 13.1 πόντους και 4.2 ριμπάουντ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…