Κεντρική Διεθνή Τον… κέρδισε η Κρκα

Τον… κέρδισε η Κρκα

becirovic

becirovic

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς έψαχνε μία ομάδα να τον εμπιστευτεί προκειμένου να αφήσει πίσω μία καλή την περιπέτεια στο Ιράν και η Κρκα είναι αυτή που εντέλει τον… κέρδισε.

Ο πολύπειρος Σλοβένος άσος συμφώνησε με τη ομάδα της πατρίδας του μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς ενώ η απόκτησή του ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο. Οι δύο πλευρές δεν είναι… άγνωστες μεταξύ τους αφού ο Μπετσίροβιτς φόρεσε την φανέλα της Κρκα και την σεζόν 2003-2004. Όπως είχαμε γράψει ο 32χρονος γκαρντ σχεδίαζε να αγωνιστεί στο Ιράν φέτος αλλά έφυγε από την Φουλάντ Μαχάν Εσφαχάν λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Παρά ταύτα πρόλαβε να δώσει το “παρών” σε 6 αγώνες έχοντας μέσο όρο 18 πόντους και 2,7 ασίστ. Πέρσι ο πρώην παίκτης μεταξύ άλλων του Παναθηναϊκού φόρεσε την φανέλα της ιταλικής Σάσσαρι σε 10 ματς με μέσο όρο 9 πόντους και 2,9 ασίστ.

“Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Ήμασταν σε συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό αλλά έπρεπε πρώτα να μου δοθεί η δυνατότητα να μετακινηθώ σε άλλη ομάδα. Συμφωνήσαμε γρήγορα αφότου ήρθα από το Ιράν“, τόνισε ο Μπετσίροβιτς στις πρώτες του δηλώσεις και συνέχισε:

“Πρέπει να έχω υπομονή και να παίζω έξυπνα με βάση την εμπειρία μου σε κάποια σημεία του ματς. Θα μου πάρει ένα χρονικό διάστημα για να βρεθώ στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης. Δεν θέλω να περιμένουν από εμένα πολλές ασίστ και πόντους. Θέλω και εγώ να συνεισφέρω ώστε η Κρκα να έχει καλά αποτελέσματα και νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…