Κεντρική Basket League Άρης “Τιτίβισμα”… συμφωνίας

“Τιτίβισμα”… συμφωνίας

aggelou

ÁÑÇÓ- ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ

Ο Βαγγέλης Αγγέλου οδήγησε τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μετά την μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου ωστόσο στις 9 Φεβρουαρίου δεν θα είναι “παρών” καθώς θα είναι προπονητής της Αναντολού Εφές για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Έλληνα τεχνικού, ο Γιώργος Δημητρόπουλος, ο οποίος έγραψε κατά λέξη στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: “Τεράστια νίκη και έντονες συναισθηματικά στιγμές για τον κόουτς Βαγγέλη Αγγέλου. Ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τον Άρη. Επιστρέφει στην Ευρωλίγκα για τα επόμενα 2,5 χρόνια”.

Ο ατζέντης του Βαγγέλη Αγγέλου πρόλαβε ουσιαστικά ενδεχόμενη ανακοίνωση της συμφωνίας από την Εφές η οποία θα γίνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ενώ σίγουρα προξενεί εντύπωση η έκταση του συμβολαίου που υπέγραψε ο πρώην πλέον τεχνικός του Άρη. Αν το συνδέσουμε κιόλας με τον “διακαή πόθο” των Τούρκων που είναι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τότε εύλογα γεννιέται το ερώτημα.

Άραγε το συμβόλαιο αυτό προβλέπει την παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο της ομάδας ως πρώτου προπονητή για 2,5 χρόνια ή αποτελεί προάγγελο μίας διετούς συνεργασίας με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς από το προσεχές καλοκαίρι με συνεργάτη βεβαίως τον άλλοτε βοηθό του στον Ολυμπιακό;

Όπως και να έχει αυτό που μετράει τώρα είναι ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα στην προπονητική του καριέρα και θα πάρει την θέση του Οκτάι Μαχμούτι ο οποίος πριν από λίγες ώρες αποχώρησε από την Εφές. Ο πιθανός καλοκαιρινός “γάμος” με τον “Ντούντα” μπορεί να περιμένει…

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αναλάβει το βαρύ φορτίο να καθοδηγήσει την τουρκική ομάδα τόσο στο πρωτάθλημα όσο κυρίως στην Ευρωλίγκα όπου θα συναντήσει τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο TOP-16.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…