Κεντρική Ασίστ Shadow Τιμούν “Τίγρη” και… Νικολάου!

Τιμούν “Τίγρη” και… Νικολάου!

melissanidis

melissanidis

Γνωρίζουμε από τα ατελείωτα ρεπορτάζ του Γιώργου Νικολάου, ότι ο Σύνδεσμος Φίλων ΑΕΚ Λαμίας αποτελεί ένα από τα πιο υγιή κύτταρα του οπαδικού κινήματος. Γνωρίζουμε κυρίως όμως την δυναμική και την αξιοσύνη του Γιώργου, ο οποίος αποδέχθηκε (για πρώτη φορά, αν δεν μας απατά η μνήμη) μια άκρως τιμητική πρόσκληση και εν προκειμένω αυτή των “Ενωσιτών” της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας.

Ο κορυφαίος ρεπόρτερ ΑΕΚ, με τον οποίο έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε στενά τα τελευταία 7 χρόνια, βραβεύεται αύριο (Σάββατο), για την 25ετή προσφορά του στη δημοσιογραφία αλλά και για την μαχητικότητα που επέδειξε στα δρώμενα της πολύπαθης αλλά και χιλιοδοξασμένης ταυτόχρονα “Βασίλισσας“.

Μαζί με τον “δικό μας” (του ebasket.gr) Γιώργο (αλλά και αρχισυντάκτη της “ΩΡΑΣ των σπορ”), θα βραβευθούν προσωπικότητες που έχουν αφήσει τα σημάδια τους στα κοινά της ΑΕΚ, προεξάρχοντος του ηγέτη της ποδοσφαιρικής ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη.

Εκτός του “Τίγρη” και του Γιώργου, θα τιμηθούν και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος και τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρης Λαζόπουλος, Αλέξης Αλεξίου, Γιώργος Χήνας, από την ποδοσφαιρική ομάδα ο Άκης Ζήκος, η δημοσιογράφος Χριστίνα Αμερικάνου, ο δήμαρχος Δομοκού, Στέλιος Σύρος, η ομάδα πόλο Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας, ο υπεύθυνος Συνδέσμων Νίκος Χαριτάκης και ο οπαδός της ΑΕΚ, Μάριος Ντολάκου. Τέλος θα βραβευθούν ιδρυτικά στελέχη του Σ.Φ. ΑΕΚ Λαμίας.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Κέντρο Αρχοντικό του Σκούρα της Λαμίας στα 40χρονα του Συνδέσμου. Όλοι όσοι βρισκόμαστε στην παρέα του ebasket.gr καμαρώνουμε (ξανά) για τον Γιώργο και του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και ακμαίος και να αντέξει άλλα 25 χρόνια στα μετερίζια της μάχιμης δημοσιογραφίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…