Κεντρική Διεθνή Τιμήθηκε ο Παπαλουκάς (vid)

Τιμήθηκε ο Παπαλουκάς (vid)

theo papaloukas cska moscow

theo-papaloukas-cska-moscow

Η σημερινή μέρα περιελάμβανε μία ξεχωριστή τιμή για τον Θοδωρή Παπαλουκά καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον… τίμησε για την πρόσφορά του στον σύλλογο.

Στον περιθώριο της αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ με την Μπαρτσελόνα για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα ο Θοδωρής Παπαλουκάς βραβεύτηκε από την “ομάδα του στρατού”. Ο “Τεό” ήταν ένας από τους πιο πετυχημένους αθλητές στην ιστορία του συλλόγου ενώ αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ από το 2002 έως το 2008 και την σεζόν 2012-2013 που ήταν η τελευταία της επαγγελματικής του καριέρας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σέβεται τις “αξίες” και αυτό απέδειξε και με την περίπτωση του Θοδωρή Παπαλουκά ο οποίος θεωρείται ένας μπασκετικός “μύθος” στην Ρωσία. Άλλωστε με την “ομάδα του στρατού” ο παλαίμαχος, πλέον, παίκτης πανηγύρισε μεταξύ άλλων, έξι πρωταθλήματα Ρωσίας, τρία Κύπελλα και δύο τρόπαια Ευρωλίγκα.

Ο “Τεό” παραχώρησε συνέντευξη σε ρωσικά ΜΜΕ όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε την χαρά του και την τιμή που νιώθει γι’ αυτή την βράβευση, ενώ αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του σχέδια:

“Για να είμαι ειλικρινής για μένα είναι πολύ σημαντικό απλά και μόνο που βρίσκομαι εδώ. Θα είμαι με ανθρώπους με τους οποίους πέρασα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Όσο για το μέλλον προς το παρόν θέλω να κάνω πολλά ταξίδια και να περάσω αρκετό χρόνο με τους φίλους μου και την οικογένειά μου”, τόνισε ο Θοδωρής Παπαλουκάς και πρόσθεσε για την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

“Θυμάμαι με ευχαρίστηση τα όσα πέρασα στην ΤΣΣΚΑ. Είχαμε πολλές επιτυχίες ως ομάδα. Ήμουν τυχερός στην ζωή μου που βρέθηκα σε αυτή την ομάδα, συνεργάστηκε με έναν προπονητή, όπως ο Έτορε Μεσίνα και είχα συμπαίκτες κάποιους από τους καλύτερους παίκτες του ευρωπαϊκού μπάσκετ”.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν ένας “θρύλος” και για την Ευρωλίγκα. Ας μην ξεχνάμε ότι συμμετείχε σε οκτώ συνεχόμενα φάιναλ φορ (2003-2010 έξι φορές με την ΤΣΣΚΑ και δύο με τον Ολυμπιακό) ενώ ήταν “παρών” και στο φάιναλ φορ του Λονδίνου, το ακροτελεύτιο της τεράστιας καριέρας του. Γι’ αυτό και η Ευρωλίγκα του… αφιέρωσε το ακόλουθο βίντεο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…