Κεντρική Ελλάδα Βετεράνοι Τιμήθηκε ο Μουρούζης (pics)

Τιμήθηκε ο Μουρούζης (pics)

Mourouzis filiko

Mourouzis-filiko

Με μοναδικό σκοπό να τιμήσουν την προσφορά του Κώστα Μουρούζη, στον Ελληνικό αθλητισμό και στο Ελληνικό μπάσκετ, ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διοργάνωσαν μια φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δυο, στον “Τάφο του Ινδού“.

Ο Κώστας Μουρούζης μίλησε για τον Παναθηναϊκό και ότι τον “έκανε μεγάλο” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος, αλλά και για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: “Αναπνέω, ζω και ελπίζω με την σκέψη μου να είναι στο μπάσκετ. Το μπάσκετ το αγάπησα περισσότερο και από την μεγάλη αγάπη της ζωής μου, την γυναίκα μου. Βλέπω όλους αυτούς τους μεγάλους παίκτες και θυμάμαι όλα αυτά που ζήσαμε εκείνα τα χρόνια. Και σε αυτό το γήπεδο και παντού.

Όλοι λένε ότι έκανα τον Παναθηναϊκό μεγάλο. Δεν είναι αλήθεια. Ο Παναθηναϊκός έκανε εμένα μεγάλο και με βοήθησε να πετύχω, ότι κι αν πέτυχα. Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε εδώ και μακάρι να σας έχει ο Θεός καλά! Ο Διαμαντίδης είναι ένας παίκτης από εκείνους που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ένας τεράστιος παίκτης και ταυτόχρονα ένας άνθρωπος… μεγαλείο. Είναι μεγάλη δυστυχία για εμένα και για κάθε προπονητή που δεν είχε στην διάθεσή του, τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Που δεν είχα στα χέρια μου τον παίκτη Διαμαντίδη“.

Στην συνέχεια μίλησε για τον μεγάλο Κώστα Μουρούζη και ο νυν αρχηγός των πρασίνων, Δημήτρης Διαμαντίδης, τονίζοντας: “Ο κύριος Κώστας είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει τεράστια ιστορία και στο ελληνικό μπάσκετ και στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο. Βλέπω και παίκτες που εγώ δεν είχα την δυνατότητα να τους παρακολουθήσω τα προηγούμενα χρόνια, γιατί ίσως και να μην είχα γεννηθεί, ή να ήμουν πολύ μικρός.  Παίκτες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χώρο. Έτσι είναι η ζωή.

Ο Θεός με έκανε κάποια χρόνια αργότερα και δεν μπορέσαμε να είμαστε μαζί. . Έχουμε ακούσει πολλά πράγματα για τον κύριο Κώστα. Τυχεροί όσοι τον είχανε. Είχαμε και εμείς πολλούς ανθρώπους που μας βοήθησαν.   Το μπάσκετ εξελίσσεται. Υπάρχουν παίκτες που δεν τους ξέραμε και τους μαθαίνουμε από τους παλαιότερους. Μακάρι να είναι πάντα καλά. Χάρηκα πάρα πολύ για τον κύριο Κώστα. Και όλοι πρέπει να καταλάβουμε την σημασία του να έρχονται όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες να τιμήσουν έναν τέτοιον άνθρωπο”.

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα στον φιλικό αγώνα προς τιμήν του Κώστα Μουρούζη μέσα από το φωτογραφικό φακό του Βαγγέλη Στόλη.

mourouzis-filiko15

mourouzis-filiko2

mourouzis-filiko5

mourouzis-filiko12

mourouzis-filiko8

mourouzis-filiko9

mourouzis-filiko11

mourouzis-filiko14

mourouzis-filiko6

mourouzis-filiko3

mourouzis-filiko13

mourouzis-filiko10

mourouzis-filiko7

mourouzis-filiko4

mourouzis-filiko1

mourouzis-filiko

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Βετεράνοι

Δειτε επισης

Βετεράνοι: Πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ [vid]

Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές πήραν μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία. Δείχνοντας για μια ακόμα …