Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Τεράστια… επιτυχία”

“Τεράστια… επιτυχία”

dusko vujosevic

dusko-vujosevic

Τι και αν έχασε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας….;
Η Παρτιζάν πανηγύρισε την πρόκριση στο Τοp 16 της Ευρωλίγκας καθώς η Ναντέρ την ίδια στιγμή γνώριζε την εντός έδρας  ήττα από τη Φενέρμπαχτσε. Ο προπονητής των Σέρβων, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, φανερά ικανοποιημένος δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι η πρόκριση αυτή αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ομάδα του.

”Το παιχνίδι ήταν καθοριστικής σημασίας για την πρόκριση στο TOP-16 της Ευρωλίγκας. Είχαμε τεράστιο κίνητρο απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι αντίπαλοί μας άξιζαν τη νίκη αφού έπαιξαν πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το παιχνίδι μας. Η πρόκριση στο TOP-16 είναι μια τεράστια επιτυχία για εμάς. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες αν θα ενισχυθούμε ενόψει της συνέχειας”, ήταν τα λόγια του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ενώ από πλευράς παικτών ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς υποστήριξε:

”Νομίζω πως αξίζαμε την πρόκριση στο TOP-16. Απόψε η ΤΣΣΚΑ απέδειξε ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Το Top-16 σημαίνει πολλά για εμάς. Σημαίνει πως πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο ώριμοι στα επόμενα 14 παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…