Κεντρική Διεθνή Τα αποτελέσματα (Eurocup)

Τα αποτελέσματα (Eurocup)

caner erdeniz ankara

caner-erdeniz-ankara

Ποιος είδε την Ούνικς Καζάν και δεν την φοβήθηκε… Η ομάδα του Νίκου Ζήση, του Κώστα Καϊμακόγλου και του Ίαν Βουγιούκα “ισοπέδωσε” εντός έδρας τη Ρίγα με 98-51 και έκανε το “εννιά στα εννιά” στον έβδομο όμιλο του Eurocup.

Οι Ρώσοι έπαιξαν εκπληκτικό μπάσκετ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ενώ σούταραν με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχία στα σουτ εντός πεδιάς. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι έβαλαν 15 τρίποντα (15/24-62%), 20 δίποντα (20/33-60%), μοίρασαν 27 ασίστ, έκαναν 7 κλεψίματα και είχαν 8 λάθη. Με τέτοιο ολοκληρωτικό μπάσκετ η Ρίγα δεν είχε καμία τύχη και πράγματι δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση.

Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 38-25 υπέρ των γηπεδούχων αλλά στην επανάληψη η Ούνικς ήταν καταιγιστική και πέτυχε 60 πόντους. Ο Ζήσης τελείωσε τον αγώνα με 7 πόντους (2/4 βολές, 1/1 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 2 λάθη και 3 ασίστ σε 19 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Ο Καϊμακόγλου αγωνίστηκε 14 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα και πρόσθεσε 7 πόντους (1/2 βολές, 2/2 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 ασίστ.

Ο τρίτος Έλληνας της παρέας, ο Ίαν Βουγιούκας, πάτησε παρκέ για 23 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα και σημείωσε 14 πόντους (4/8 βολές, 5/6 δίποντα), “μάζεψε” 2 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ και έκανε 1 κλέψιμο. Ήταν η πέμπτη ήττα για τους φιλοξενούμενους από τους οποίους διασώθηκε ο Κέναν Μπαϊράμοβιτς με 11 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Καταιγιστική η Μπάνβιτ

Η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη συνέτριψε εντός έδρας την Μακάμπι Χάιφα με 95-76 και σε συνδυασμό με την ήττα της Ρίγα βρίσκεται με το ένα… πόδι στους “32”. Την επόμενη εβδομάδα η τουρκική ομάδα αντιμετωπίζει τους Λετονούς εκτός έδρας αλλά πέρα από μία νίκη παραπάνω που έχει με τα σημερινά αποτελέσματα, καλείται να υπερασπιστεί και την διαφορά των 19 πόντων που είχε κερδίσει στο πρώτο ματς (83-64).

Από εκεί και πέρα η Μπάνβιτ ήταν καταιγιστική απέναντι στους Ισραηλινούς στα τρία πρώτα δεκάλεπτα όπου πήρε… κεφάλι με 79-51. Στο τέλος το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη δεν είχε κανένα πρόβλημα να συντηρήσει την διαφορά και να προκαλέσει την τρίτη ήττα της Μακάμπι Χάιφα στην διοργάνωση. Πέντε παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους Τούρκους με πρώτο σκόρερ τον Τσακ Ντέιβις (20 πόντοι). Καλύτερος παίκτης για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ίκε Οφοέγκμπου με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Στο ματς των “ουραγών” του εβδόμου ομίλου η Κάλεφ επιβλήθηκε εύκολα εντός έδρας της ΜΖΤ Σκοπίων με 84-69 και κατέκτησε το δεύτερο φετινό ροζ φύλλο. Οι Εσθονοί ήταν αρκετά αποτελεσματικοί στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο όπου ανέβασαν την διαφορά στους 24 πόντους (71-47). Πρώτο “βιολί” για τους γηπεδούχους ήταν ο Τάι Άμποτ με 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα ενώ από τους Σκοπιανούς ο Τζάστιν Ρέινολντς έκανε νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Διπλό πρόκρισης για Άνκαρα

Το χειρότερο δυνατό αποτελέσματα προέκυψε για τον ΠΑΟΚ από την αναμέτρηση της Νίζνι με την Άνκαρα στην Ρωσία καθώς οι Τούρκοι κέρδισαν με 92-87 και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Την τελευταία αγωνιστική η Άνκαρα υποδέχεται την αδιάφορη και αποκλεισμένη Άλμπα Φέχερβαρ και με νίκη κλείνει θέση στους “32” αφού υπερέχει στην ισοβαθμία έναντι του ΠΑΟΚ ο οποίος φιλοξενεί την Νίζνι.

Κατά τα άλλα οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο όπου προηγήθηκαν με 71-64. Στην τελευταία “πράξη” της αναμέτρησης η Άνκαρα είχε τα ηνία του αγώνα ώσπου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 85-85, 1 λεπτό και 8 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη χάρη σε επιμέρους σκορ 16-8 που πραγματοποίησαν.

Τελικά με ηγέτη τον Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς (20 πόντοι, 9 ριμπάουντ) οι Τούρκοι “καθάρισαν”. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Κλέι Τάκερ με 23 πόντους. Στον αντίποδα κορυφαίος για την Νίζνι που υπέστη την δεύτερη φετινή της ήττα ήταν ο Λουκ Μπάμπιτ με 28 πόντους.

Δεύτερη νίκη για Άλμπα Φέχερβαρ

Στον άλλο αγώνα του ομίλου του ΠΑΟΚ η Άλμπα Φέχερβαρ επικράτησε εντός έδρας της Μπουντούτσνοστ με 82-80 και πέτυχε την δεύτερη νίκη της στην διοργάνωση. Η αναμέτρηση κρίθηκε στο “νήμα” με τους Ούγγρους να παίρνουν το ροζ φύλλο χάρη σε δύο ελεύθερες βολές του Ρέιμον Μουρ (24 πόντοι, 5 ριμπάουντ). Στον αντίποδα ο Τζελίλ Ακιντέλε ήταν συγκλονιστικός για τους φιλοξενούμενους με 22 πόντους και 13 ριμπάουντ αλλά η προσπάθειά του δεν έφτανε προκειμένου οι Μαυροβούνιοι να αποφύγουν την έβδομη φετινή τους ήττα.

“Άλωσε” τη Ρωσία η Μπίσονς

Την τέταρτη νίκη της στον όγδοο όμιλο όπου μετέχει και ο Πανιώνιος πανηγύρισε η Μπίσονς η οποία “άλωσε” τη Ρωσία και επιβλήθηκε της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης με 88-77. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ στην τελευταία περίοδο και με επιμέρους σκορ 26-13 έφυγαν με το διπλό. Ο Τζον Γουίλιαμσον με 24 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν “όλα τα λεφτά” για τους νικητές ενώ από τους γηπεδούχους που έπεσαν στο 3-6 ξεχώρισε ο Τζάρεντ Χόμαν με 23 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Προκρίθηκε η Ραντνίτσκι

Μετά την Μπεσίκτας και τον Πανιώνιο η Ραντνίτσκι έγινε η τρίτη ομάδα από τον τελευταίο όμιλο που έκλεισε θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η σερβική ομάδα έκαμψε την αντίσταση της Νεπτούνας εντός έδρας με 91-81, πανηγύρισε το πέμπτο φετινόν ροζ φύλλο και τσέκαρε το δικό της εισιτήριο αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Μπίσονς (ήταν η μόνη που την απειλούσε) που ακολουθεί με 4-5.

Το ματς με τους Λιθουανούς τελείωσε πριν καν… αρχίσει (31-20, 53-36) και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν την διαφορά.  Οι γηπεδούχοι ευστόχησαν σε 13 τρίποντα (13/27-48,1%) και μοίρασαν 27 ασίστ (15 είχε ο Μάρκο Μαρίνοβιτς). “Αιχμή του δόρατος” για τους νικητές ήταν ο Σάβα Λέσιτς με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Ήττα-αποκλεισμός για Λουκόιλ

Η Λουκόιλ Ακαντέμικ του Δημήτρη Γαλάνη και του Δημήτρη Βεργίνη γνώρισε την έκτη ήττα της στην διοργάνωση αφού “λύγισε” εκτός έδρας από την Ιγκοκέα με 74-61 με συνέπεια να αποκλειστεί από την επόμενη φάση. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ κέρδισε εκτός έδρας την Άσεσοφτ Πλοϊέστι και έγινε η τρίτη ομάδα που προκρίθηκε από τον πέμπτο όμιλο.

Η Λουκόιλ “πάλεψε” αλλά ήταν κακή στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα στο τρίτο δεκάλεπτο οι πρωταθλητές Βουλγαρίας πέτυχαν μόλις 8 πόντους τη ώρα που το επιμέρους σκορ στην επανάληψη ήταν 39-22 υπέρ των Βόσνιων. Η Ιγκοκέα ανέβηκε στο 3-6 καθώς εκμεταλλεύτηκε και το τραγικό ποσοστό των φιλοξενούμενων από την γραμμή του τριπόντου (3/23-13%).

Πρώτο “βιολί” για τους νικητές ήταν ο Νεμάνια Γκόρντιτς με 16 πόντους. Στον αντίποδα ο Αλάντο Τάκερ σημείωσε 17 πόντους για τους ηττημένους ενώ ο Βεργίνης πρόσθεσε 7 πόντους (2/2 βολές, 1/2 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 2 λάθη και 2 ασίστ σε 26 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

Στους “32” η Χάποελ, εύκολα η Χίμκι

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις του ομίλου η Χάποελ Ιερουσαλήμ “απέδρασε” από την Ρουμανία με το διπλό επί της Άσεσοφτ Πλοϊέστι και έτσι με ρεκόρ 5-4 έκλεισε θέση στους “32”. Οι Ισραηλινοί ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήραν την σημαντική νίκη με ηγέτη τον Τζος Ντάνκαν (16 πόντοι, 9 ριμπάουντ). Την ίδια ώρα η Χίμκι με 15/28 τρίποντα (53,6%) περνούσε… αέρας από την Τουρκία όπου διέσυρε την Πίναρ Καρσίγιακα με 76-95. Η ρωσική ομάδα είχε τα ηνία σε όλη την διάρκεια του αγώνα και με “αιχμή του δόρατος” τον Πωλ Ντέιβις (21 πόντοι) δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους από τους οποίους ξεχώρισε ο Εστέμπαν Μπατίστα (18 πόντοι).

Στο τέλος η Οστάνδη

Για τον πρώτο όμιλο η Οστάνδη που έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση έριξε στο… καναβάτσο την Τσιμπόνα εκτός έδρας με 85-82 σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους (54-47) αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο οι Κροάτες αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 65-65. Τελικά οι Βέλγοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και ηγέτη τον Ράιαν Τόμπσον (18 πόντοι). Ο Ντάριο Σάριτς έκανε νταμπλ-νταμπλ για τους γηπεδούχους με 19 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Παρέμεινε ζωντανή η Νίμπουρκ

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί το τρίτο εισιτήριο για την επόμενη φάση σε αυτόν τον όμιλο καθώς η Νίμπουρκ έκαμψε την αντίσταση της Καντού εντός έδρας με 86-74, ανέβηκε στο 5-4 και παρέμεινε ζωντανή στο… κυνήγι της πρόκρισης. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα για την ιταλική ομάδα. Το ματς κρίθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο όταν οι Τσέχοι με επιμέρους σκορ 26-18 αύξησαν την διαφορά στους 12 πόντους (66-54) και “καθάρισαν” την… μπουγάδα με “μαγική” εμφάνιση του Τρε Σίμονς (19 πόντοι, 9 ασίστ) και του Ρασίντ Μαχάλμπασιτς (21 πόντοι, 9 ριμπάουντ). Ο Άντριαν Ούτερ με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ ήταν ο καλύτερος παίκτης για τους ηττημένους.

“Χαμός” στον δεύτερο όμιλο

Το “μπαμ” της αγωνιστικής έγινε από την Σαρλερουά η οποία έριξε στο… καναβάτσο την Όλντενμπουργκ εκτός έδρας με 82-74. Αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την ήττα της Τσεντεβίτα από την Σάσσαρι στην Ιταλία με 77-68 προκαλούν έναν χαμό στον δεύτερο όμιλο. Αν εξαιρεθεί η Σάσσαρι που έχει ήδη προκριθεί, κατά τα άλλα Γερμανοί και Κροάτες έχουν ρεκόρ 5-4 και ακολουθούν η Μπιλμπάο και η Σαλόν με 4-5. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Από εκεί και πέρα η Σαρλερουά ήταν καλύτερη και πήρε μία δίκαιη νίκη έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Βέλγοι είχαν συνέχεια το προβάδισμα από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντέμοντ Μάλετ με 17 πόντους ενώ από την Όλντενμπουργκ ο Κροσαριόλ είχε 15 πόντους. Η Σάσσαρι με εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 30-19) “καθάρισε” την Τσεντεβίτα και την πρώτη θέση του ομίλου. Ο Ομάρ Τόμας με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν “χάρμα ιδέσθαι” για τους Ιταλούς.

Συντριβή για Σάκοτα

Η Βαλένθια απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση από τον τρίτο όμιλο καθώς συνέτριψε εκτός έδρας τη Βαρέζε του Ντούσαν Σάκοτα με 94-62. Παράλληλα η Βιλερμπάν γνώριζε εντός έδρας ήττα στον γαλλικό “εμφύλιο” με την Παρί Λεβαλουά (74-72) και έτσι την επόμενη εβδομάδα οι “νυχτερίδες” περιμένουν την Βιλερμπάν στο ματς που θα κρίνει το τρίτο εισιτήριο. Ήδη πάντως οι Ισπανοί με ρεκόρ 5-4 έχουν μία νίκη περισσότερη.

Κατά τα άλλα η συντριβή ήταν αναπόφευκτη για την Βαρέζε παρά την θετική εμφάνιση του Ντούσαν Σάκοτα. Ο Έλληνας φόργουορντ τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους (2/3 δίποντα, 2/6 τρίποντα) και 2 λάθη σε 24 λεπτά παρουσίας στο παρκέ. Οι “νυχτερίδες” έφτασαν εύκολα στο διπλό καθώς κυριάρχησαν από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Πάου Ρίμπας με 23 πόντους.

“Όλα για όλα” με Βαλένθια

Στον γαλλικό “εμφύλιο” η Παρί Λεβαλουά ανέτρεψε της εις βάρος της κατάσταση και με επιμέρους σκορ 20-11 στο τελευταίο δεκάλεπτο γύρισε από το -7 (61-54) της τρίτης περιόδου. Η Βιλερμπάν που “αυτοκτόνησε” πρέπει να τα παίξει “όλα για όλα” την επόμενη εβδομάδα στην Ισπανία. Κορυφαίος για την Παρί ήταν ο Άντριου Αλμπισί με 14 πόντους, 6 ριμπαάουντ και 9 ασίστ ενώ από τους ηττημένους δεν έφτανε ο Έντουιν Τζάκσον (22 πόντοι). Στο τελευταίο ματς του ομίλου η Ολίμπια Λιουμπλιάνας επικράτησε εντός έδρας της Ουλμ με 74-61 χάρη στο εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο που πραγματοποίησε (επιμέρους σκορ 41-26).

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Α’ Όμιλος:
Τσιμπόνα – Οστάνδη 82-85
Νίμπουρκ – Καντού 86-74
Λε Μαν – Άρτλαντ 65-44

Β’ Όμιλος:
Σαλόν – Μπιλμπάο 81-79 (10/12)
Όλντενμπουργκ – Σαρλερουά 74-82
Σάσσαρι – Τσεντεβίτα 77-68

Γ’ Όμιλος:
Βιλερμπάν – Παρί Λεβαλουά 72-74
Βαρέζε – Βαλένθια 62-94
Ολίμπια Λιουμπλιάνας – Ουλμ 74-61

Δ’ Όμιλος:
Γκραβελίν – Άλμπα Βερολίνου 72-83 (10/12)
Μονς – Βόννη 91-90 (κ.α. 78-78, 10/12)
Βίρτους Ρόμα – Σαραγόσα 83-81 (10/12)

Ε’ Όμιλος:
Άσεσοφτ Πλοϊέτσι – Χάποελ Ιερουσαλήμ 69-77
Πίναρ Καρσίγιακα – Χίμκι 76-95
Ιγκοκέα – Λουκόιλ Ακαντέμικ 74-61

ΣΤ’ Όμιλος:
Χιμίκ – ΠΑΟΚ 70-58 (10/12)
Νίζνι – Άνκαρα 87-92
Άλμπα Φέχερβαρ – Μπουντούτσνοστ 82-80

Ζ’ Όμιλος:
Ούνικς Καζάν – Ρίγα 98-51
Μπάνβιτ – Μακάμπι Χάιφα 95-76
Κάλεφ – ΜΖΤ Σκοπίων 84-69

Η’ Όμιλος:
Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης – Μπίσονς 77-88
Πανιώνιος – Μπεσίκτας 77-67
Ραντνίτσκι – Νεπτούνας 91-81.

Η Βαθμολογία (9η αγωνιστική):

Α’ Όμιλος: Καντού 16, Οστάνδη 16, Λε Μαν 14, Νίμπουργκ 14, Άρτλαντ 11, Τσιμπόνα 10.
Β’ Όμιλος: Σάσσαρι 16, Όλντενμπουργκ 14, Τσεντεβίτα 14, Μπιλμπάο 13, Σαλόν 13, Σαρλερουά 11.
Γ’ Όμιλος: Ολίμπια Λιουμπλιάνας 16, Ουλμ 16, Βαλένθια 14, Βιλερμπάν 13, Παρί Λεβαλουά 12, Βαρέζε 10.
Δ’ Όμιλος: Άλμπα Βερολίνου 16, Γκραβελίν 15, Σαραγόσα 14, Βόννη 13, Βίρτους Ρόμα 12, Μονς 11.

Ε’ Όμιλος: Χίμκι 17, Πίναρ Καρσίγιακα 14, Χάποελ Ιερουσαλήμ 14, Άσεσοφτ Πλοϊέστι 12, Λουκόιλ Ακαντέμικ 12, Ιγκοκέα 12.
ΣΤ’ Όμιλος: Νίζνι 16, Χιμίκ 15, Άνκαρα 14, ΠΑΟΚ 14, Μπουντούτσνοστ 11, Άλμπα Φέχερβαρ 11.
Ζ’ Όμιλος: Ούνικς Καζάν 18, Μακάμπι Χάιφα 15, Μπάνβιτ 14, Ρίγα 13, Κάλεφ 11, ΜΖΤ Σκοπίων 10.
Η’ Όμιλος: Μπεσίκτας 15, Πανιώνιος 15, Ραντνίτσκι 14, Μπίσονς 13, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης 12, Νεπτούνας 12.

Επόμενη αγωνιστική (10η, 17-18/12):

Α’ Όμιλος: Άρτλαντ – Νίμπουρκ, Καντού – Τσιμπόνα, Οστάνδη – Λε Μαν.
Β’ Όμιλος: Τσεντεβίτα – Σαλόν, Σαρλερουά – Σάσσαρι, Μπιλμπάο – Όλντενμπουργκ.
Γ’ Όμιλος: Παρί Λεβαλουά – Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Βαλένθια – Βιλερμπάν, Ουλμ – Βαρέζε.
Δ’ Όμιλος: Βόννη – Βίρτους Ρόμα, Άλμπα Βερολίνου – Μονς, Σαραγόσα – Γκραβελίν.

Ε’ Όμιλος: Λουκόιλ Ακαντέμικ – Άσεσοφτ Πλοϊέστι, Χίμκι – Ιγκοκέα, Χάποελ Ιερουσαλήμ – Πίναρ Καρσίγιακα.
ΣΤ’ Όμιλος: Άνκαρα – Άλμπα Φέχερβαρ, ΠΑΟΚ – Νίζνι, Μπουντούτσνοστ – Χιμίκ.
Ζ’ Όμιλος: ΜΖΤ Σκοπίων – Ούνικς Καζάν, Ρίγα – Μπάνβιτ, Μακάμπι Χάιφα – Κάλεφ.
Η’ Όμιλος: Νεπτούνας – Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Μπίσονς – Πανιώνιος, Μπεσίκτας – Ραντνίτσκι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…