Κεντρική Διεθνή Τέταρτη νίκη για Βαρέζε

Τέταρτη νίκη για Βαρέζε

sakota varese

sakota-varese

Χωρίς να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη αντίσταση η Βαρέζε του Ντούσαν Σάκοτα επιβλήθηκε εντός έδρας της Πέζαρο με 91-77 και σημείωσε την τέταρτη φετινή της νίκη μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής της Serie A.

Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν θετικός και… διψήφιος καθώς έπαιξε 13 λεπτά και σημείωσε 13 πόντους (2/2 βολές, 1/1 δίποντα, 3/4 τρίποντα) και μοίρασε 1 ασίστ. Κατά τα άλλα οι γηπεδούχοι ανέβασαν… στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και με επιμέρους σκορ 30-18 στο τρίτο δεκάλεπτο αύξησαν την διαφορά στους 17 πόντους (78-61).

“Αιχμή του δόρατος” για τους νικητές ήταν ο Άντριαν Μπανκς με 24 πόντους. Στον αντίποδα ο Έλστον Τέρνερ έβαλε 18 πόντους για τους ηττημένους.

Στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-1 παρέμεινε η Μπρίντιζι η οποία έκαμψε την αντίσταση της Καντού εντός έδρας με 75-74 σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο τέλος αν και οι γηπεδούχοι είχαν πάρει προβάδισμα 11 πόντων (65-54) με τη λήξη της τρίτης περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το ματς… ντέρμπι αλλά δεν πήραν το διπλό παρά την τρομερή προσπάθεια του Πιέτρο Αραντόρι (28 πόντοι, 5 ριμπάουντ). Πρώτος σκόρερ για τη Μπρίντιζι ήταν ο Ρον Λιούις με 16 πόντους.

Σπουδαία νίκη, την τρίτη φετινή της, πέτυχε η Καζέρτα στην έδρα της Μοντεγκρανάρο με 94-77 χάρη στο εκπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο που πραγματοποίησε (επιμέρους σκορ 24-9). Έξι παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους φιλοξενούμενους με τον Στέφον Χάνα (17 πόντοι) να ξεχωρίζει. Η Αβελίνο “λύγισε” εντός έδρας την Κρεμόνα με 77-72 σε μία αναμέτρηση που ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Τζέρεμι Ρίτσαρτσον με 29 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν “μαγικός” για τους γηπεδούχους που έφτασαν στο 4-4.

Πίσω από την Μπρίντιζι στην δεύτερη θέση παρέμεινε η Σάσσαρι η οποία νίκησε εκτός έδρας την Βενέτσια με 95-87 και έφτασε το ρεκόρ της στο 6-2. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν εκπληκτική ανατροπή αφού επέστρεψαν από το -4 του τρίτου δεκαλέπτου (62-58) και με επιμέρους σκορ 37-25 στην τελευταία περίοδο πήραν το διπλό. Ο Τράβις Ντίνερ και ο Ντρέικ Ντίνερ πέτυχαν από 24 πόντους έκαστος για τους νικητές ενώ τους ίδιους πόντους έβαλε και ο Ντόνελ Τέιλορ από την πλευρά των ηττημένων.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Ρέτζιο Εμίλια – Βίρτους Μπολόνια 86-76 (30/11)
Βαρέζε – Πέζαρο 91-77
Αβελίνο – Κρεμόνα 77-72
Μπρίντιζι – Καντού 75-74
Μοντεγκρανάρο – Καζέρτα 77-94
Βενέτσια – Σάσσαρι 87-95
Σιένα – Πιστόια (2/12)
Βίρτους Ρόμα – Αρμάνι Μιλάνο (2/12).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…