Κεντρική NBA “Σύννεφα” στην Οκλαχόμα
NBA

“Σύννεφα” στην Οκλαχόμα

westbrook

westbrook

Η νέα ατυχία του Ράσελ Ουέστμπρουκ σόκαρε τους πάντες στο “στρατόπεδο” των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ καθώς ο 25χρονος σούπερ σταρ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σε δύο μήνες.

Το γόνατο του Ράσελ Ουέστμπρουκ είχε πρηστεί τις τελευταίες μέρες, δεν του προκαλούσε πόνο, αλλά οι εξετάσεις έδειξαν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Θυμίζουμε πως ο ταλαντούχος άσος είχε τεθεί νοκ – άουτ για οκτώ μήνες λόγω δύο χειρουργικών επεμβάσεων στο συγκεκριμένο γόνατο όπου είχε τραυματιστεί πέρσι, λίγο πριν από τα πλέι οφ, σε μία σύγκρουση με τον Πάτρικ Μπέβερλι.

Όπως και να έχει “μαύρα σύννεφα” μαζεύτηκαν στον… ουρανό της Οκλαχόμα καθώς η απουσία του Ράσελ Ουέστμπρουκ στερεί από την ομάδα τον έναν από τους δύο ηγέτες της. Ο εκρηκτικός γκαρντ έπαιξε σε 25 αγώνες έχοντας μέσο όρο 21,3 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1,8 κλεψίματα. Η επιστροφή του υπολογίζεται για μετά το τέλος του φετινού All Star Game του NBA στην Νέα Ορλεάνη (16 Φεβρουαρίου).

Αν επαληθευτούν οι προβλέψεις τότε ο Ουέστμπρουκ θα απουσιάσει από 26 αγώνες με ότι αυτό συνεπάγεται για την φετινή πορεία της Οκλαχόμα η οποία καλείται να βρει λύσεις για να καλύψει το τεράστιο κενό του μέχρι τους πρώτους μήνες του 2014.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…