Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Στόχος η βελτίωση”

“Στόχος η βελτίωση”

kolossos priftis

kolossos-priftis

Στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής ο Κολοσσός Ρόδου θα φιλοξενήσει αύριο (16/12, 16:00) στο άδειο (κεκλεισμένων των θυρών) “Βενετόκλειο” το νταμπλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό. Οι Ροδίτες θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και θα διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί στην αναμέτρηση.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολίασε για την αυριανή αναμέτρηση με τους “πράσινους“: “Είναι ένα παιχνίδι δεδομένων απαιτήσεων και δυσκολιών. Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση και αγωνιστικότητα, προκειμένου να σταθούμε αξιοπρεπώς απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Θα αγωνιστούμε στο παιχνίδι με αρκετές απουσίες συμπεριλαμβανομένου και τον κόσμο μας λόγω της τιμωρίας. Ο βασικός μας στόχος θα είναι να χρησιμοποιήσουμε αυτή την αναμέτρηση προκειμένου να βελτιωθούμε περισσότερο ενόψει της δύσκολης συνέχειας”.

Από την μεριά των “θαλασσί” παικτών ο Μπαμπάλε Όσμπι, σημείωσε: “Όταν παίζεις απέναντι στον πρωταθλητή τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και την πορεία που κάνει στην Ελλάδα και στην Ευρωλίγκα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα και να δείξουμε καλά στοιχεία. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς αλλά θα παίξουμε χωρίς άγχος, αφού γνωρίζουμε ότι οι αντίπαλοι μας είναι το φαβορί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…