Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Στο παρά… δύο για αντί-Λο!

Στο παρά… δύο για αντί-Λο!

bartzokas pagkos kontini

bartzokas-pagkos-kontini
Και ξαφνικά, θέμα μεταγραφικής προσθήκης στον Ολυμπιακό. Την ώρα που οι “ερυθρόλευκοι” προετοιμάζονται για τον αγώνα της πρεμιέρας του Top-16 της Ευρωλίγκας με την Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή (3/1) στο ΣΕΦ, τα νέα για την υγεία του Έισι Λο είναι ανησυχητικά, που σύμφωνα με πληροφορίες τους αναγκάζουν να βγουν στην… αγορά για παίκτη στην θέση του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Αμερικανός γκαρντ, που φέτος δεν έχει βρει από την αρχή της σεζόν ρυθμό λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών του, παραπονέθηκε στο ματς με τον ΚΑΟΔ για νέες ενοχλήσεις στο γόνατο, δεν έπαιξε παρά τέσσερα λεπτά και με την επιστροφή της ομάδας αποφασίστηκε να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα αυτής θα βγουν εντός της ημέρας, αλλά υπάρχει έντονος προβληματισμός ότι μπορεί να χρειαστεί επέμβαση στον μηνίσκο, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός για ένα με ενάμιση μήνα.

Αυτό, σημαίνει ότι θα χάσει όλο τον πρώτο γύρο του Top 16, κάτι που βάζει σε… μπελάδες τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Έτσι, από χθες οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται σε αναζήτηση ενός παίκτη που θα τον αντικαταστήσει –προσωρινά-, αλλά τα περιθώρια είναι πολύ “στενά”. Και αυτό διότι θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η όποια προσθήκη μέχρι τις 20:00 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Οι διαθέσιμες περιπτώσεις είναι ελάχιστες και όπως είναι φυσικό, ακόμα και αν αποφασιστεί η εξαγορά κάποιου συμβολαίου, η ομάδα που θα ανήκει ο παίκτης, είτε θα είναι αρνητική, είτε θα ζητήσει υπέρογκο ποσό.

Αν βρεθεί κάτι καλό πάντως, στον Πειραιά δεν θα το σκεφτούν και θα προχωρήσουν. Υπάρχει βέβαια και η σκέψη να πορευτεί η ομάδα ως έχει μέχρι να γίνει καλά ο Λο, αφού μπορεί να συμμετέχει περισσότερο στο rotation ο Κατσίβελης. Όσο για τα ονόματα που φημολογούνται ότι ενδιαφέρουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνονται από την ΚΑΕ, είναι κυρίως από την ελληνική αγορά. Φαίνεται πως παίκτες όπως οι Κούπερ του ΠΑΟΚ και ΜακΚόλουμ του Πανιωνίου εξετάζονται, χωρίς να αποκλείεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας να έχει εντοπίσει κάτι αλλο στην αγορά του εξωτερικού . Θα προλάβει όμως ο Ολυμπιακός;

Θυμίζουμε, πως σε μεταγραφή ανήμερα Πρωτοχρονιάς είχε προχωρήσει ο Ολυμπιακός και την σεζόν 2009-2010, όταν είχε επιστρέψει στην ομάδα ο Αμερικανός γκαρντ, Σκούνι Πεν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …