Κεντρική Διεθνή Στο “νήμα” η Σαλόν με Σλότερ

Στο “νήμα” η Σαλόν με Σλότερ

chalon

chalon

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε η Σαλόν επί της Σολέ με 72-71 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γαλλίας σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στο “νήμα” διά χειρός Έι Τζέι Σλότερ.

Ο Αμερικανός άσος σημείωσε το νικητήριο καλάθι για την ομάδα του και έγραψε τον… επίλογο του αγώνα που εξελίχθηκε σε “θρίλερ”. Ο Σλότερ τελείωσε το ματς με 28 πόντους και 4 ριμπάουντ και ήταν αυτός που όταν χρειάστηκε έβαλε την… υπογραφή του. Πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην βαθμολογία με ρεκόρ 5-5. Στον αντίποδα ο Τέρελ Στόγκλιν ήταν ο κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους με 19 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Το έβδομο φετινό ροζ φύλλο κατέκτησε η Ντιζόν η οποία έκαμψε την αντίσταση της Βιλερμπάν εντός έδρας με 64-61 και ανέβηκε προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι “καρδιοχτύπησαν” καθώς είδαν το ματς να γίνεται ντέρμπι όταν οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν από το -13 (50-37) της τρίτης περιόδου. Τελικά η νίκη δεν άλλαξε χέρια με τον Μίκαλ Ράιλι να είναι το πρώτο “βιολί” για τη Ντιζόν με 16 πόντους. Από τη Βιλερμπάν που υπέστη την έκτη ήττα της στη σεζόν καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άμαρα Σι με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Η Νανσί πέρασε… αέρας από την έδρα της Λε Μαν (77-56) και έφτασε το ρεκόρ της στο 6-4. Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά από το τρίτο δεκάλεπτο όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 53-33. Πέντε παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους νικητές με τον Πωλ Χάρις να τελειώνει τον αγώνα με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ. Εύκολο διπλό και για την Παρί Λεβαλουά επί της “ουραγού” Αντίμπ με 83-61. Οι φιλοξενούμενοι είχαν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και με πρώτο σκόρερ τον Νικολά Λανγκ (18 πόντοι) κατέκτησαν το έκτο φετινό ροζ φύλλο.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:
Γκραβελίν – Ορλεάν 69-74 (6/12)
Σαλόν – Σολέ 72-71
Ντιζόν – Βιλερμπάν 64-61
Λε Μαν – Νανσί 56-77
Αντίμπ – Παρί Λεβαλουά 61-83
Ναντέρ – Χάβρη (8/12)
Ροάν – Ορτέζ (9/12)
Στρασμπούρ – Λιμόζ (10/12).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…