Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Σημείο αναφοράς η κούραση”

“Σημείο αναφοράς η κούραση”

markopoulos paok1

markopoulos-paok1

Να αφήσουν πίσω τους την βαριά ήττα από την Άνκαρα για το Eurocup, θέλουν οι Θεσσαλονικείς. Την αυριανή αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ, τη βλέπουν σαν μια ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Σούλης Μαρκόπουλος, στάθηκε στην κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: “Τα παιχνίδια μας είναι συνεχόμενα κι αυτό σίγουρα φέρνει μία κούραση στην ομάδα και το γεγονός αυτό αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για την φετινή προσπάθειά μας. Έχουμε επίσης το θέμα που προέκυψε με τον Μαργαρίτη από τον αγώνα της Τουρκίας και δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση θα είναι, αν μπορεί να μας βοηθήσει και πόσο μέσα στο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα όμως, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε όσο πιο δυνατά γίνεται για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις δυσκολίες του αγώνα. Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για μας, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που έχει καλό και δυνατό ρόστερ και η θέση που έχει αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα, σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητές της”.

Από την μεριά των “ασπρόμαυρων” παικτών, ο Γιώργος Δέδας, σημείωσε: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και η θέση στην οποία βρίσκεται η Κηφισιά κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο το παιχνίδι. Έχουμε την πολύ κακή εμπειρία από το παιχνίδι στα Τρίκαλα. Πιστεύω ότι μας έγινε μάθημα εκείνο το παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε σίγουρα πιο συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Η Κηφισιά είναι καλή ομάδα, με βασικούς άξονες του παιχνιδιού της τον Λιακόπουλο και τον Crocker.

Έχει έμπειρους παίκτες όπως ο Τσαλδάρης και ο Μπάρλος, παίκτες που ήταν και στην Α2 στην ομάδα και συνεχίζουν και αθλητικούς ξένους, αλλά και τον Κακιούζη που είναι η τελευταία τους προσθήκη. Θεωρητικά είναι μία πολύ καλή ομάδα κι αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μην τους αφήσουμε να το δείξουν και στην πράξη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…