Κεντρική Διεθνή Σάνι, ο προληπτικός

Σάνι, ο προληπτικός

becirovic

becirovic

Το ότι οι περισσότεροι αθλητές στο οποιοδήποτε σπορ, είτε ομαδικό είτε ατομικό, έχουν γούρια είναι λίγο πολύ γνωστό. Αυτό που διαφέρει είναι ότι ο κάθε αθλητής μπορεί να κάνει τα… δικά του ώστε να ξεπεράσει τον φόβο μήπως πάθει κάτι ή έστω να νιώσει λίγο τυχερός.

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς μετακόμισε πριν από λίγες μέρες στην Κρκα όπου επιχειρεί να ξαναβρεί τον εαυτό του. Για να συμβεί αυτό λοιπόν ο έμπειρος Σλοβένος άσος φρόντισε να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή τύχη για εκείνον… Τι έκανε; Ζήτησε την φανέλα με το Νο7, που είναι ο αγαπημένος του αριθμός και αυτόν φορούσε και στην θητεία του μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό.

Ευτυχώς για τον “Sani Boy” ο Ζβόνκο Μπούλιαν δέχτηκα να του παραχωρήσει τον… αριθμό χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Γιατί το λέμε αυτό; Ο Σάνι Μπετσίροβιτς έπαιξε στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας από το 1999 έως το 2001 αλλά και για κάποιους μήνες το 2009. Και σε αυτή την ομάδα φορούσε το Νο7 αλλά για να το καταφέρει πλήρωσε 5.000 έναν συμπαίκτη του για να του παραχωρήσει το… νούμερο.

Όταν λοιπόν ο Μπετσίροβιτς ρωτήθηκε γι’ αυτό το περιστατικό απάντησε ότι όποτε στην φανέλα του υπήρχε διαφορετικός αριθμός από το 7, τότε εκείνη την περίοδο ή είχε κάποιο τραυματισμό ή γενικά κάτι κακό συνέβαινε. Βέβαια ο 32χρονος γκαρντ δεν είναι ο μόνος αθλητής που είναι προληπτικός, αλλά είναι μία περίεργη ιστορία. Πάντως για να το λέει κάτι παραπάνω θα ξέρει για την σιγουριά που αισθάνεται όταν έχει το  επτά στην φανέλα του…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…