Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πρωταθλητής και εκτός παρκέ

Πρωταθλητής και εκτός παρκέ

batiste erithros

batiste-erithros

Ο Μάικ Μπατίστ αποτελεί πλέον έναν από τους πρεσβευτές του One Team, του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης και φιλανθρωπικής δράσης της Ευρωλίγκας που βοηθάει τις ασθενέστερες κοινωνίες.

Ο Αμερικανός σέντερ αποτελεί τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, του οποίου βασικός σκοπός είναι να βοηθάει την οργάνωση “Κιβωτός του Κόσμου” που φροντίζει τα παιδιά, τα οποία ανήκουν σε οικογένειες που έχουν βιώσει το ρατσισμό και τον αποκλεισμό στις υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας.

Ο Μάικ Μπατίστ επέλεξε να δωρίσει 1 ευρώ για κάθε πώληση της αυτοβιογραφίας του “Μάικ Μπατίστ, η ιστορία ενός πρωταθλητή” κατά τη διάρκεια των δύο επόμενων μηνών, δείχνοντας το φιλανθρωπικό του πρόσωπο.

Ο άσσος των πρασίνων δήλωσε: “Ένας από τους στόχους μου όταν δημοσίευσα την αυτοβιογραφία μου ήταν να βοηθήσω τους ανθρώπους να ανταπεξέρχονται σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτό κάνει το βιβλίο να συνδέεται με έναν φυσικό τρόπο με το πρότζεκτ της One Team στον Παναθηναϊκού, στο οποίο προσπαθούμε να δώσουμε στους ανθρώπους τα εργαλεία για να ξεπερνούν τις δυσκολίες”.

Η Ισαμπέλ Γκουλτρέσα, διευθύντρια του One Team, υποστήριξε από τη μεριά της: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε έναν σταρ, όπως ο Μάικ Μπατίστ στους πρεσβευτές του One Team. Η απόφασή του να δωρίζει ένα ευρώ από κάθε αντίτυπο της αυτοβιογραφίας του που πωλείται, λέει πολλά για την αφοσίωσή του σε αυτόν τον σκοπό”.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Σωτηρίου που συνέγραψε το βιβλίο μαζί με τον Iron Mike πρόσθεσε από την πλευρά του: “Είναι μεγάλη τιμή που με επέλεξε ο θρυλικός και τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Μάικ Μπατίστ για να γράψω την αυτοβιογραφία του. Αυτό το ταξίδι, το οποίο αποτελείται από αμέτρητες ώρες αφηγήσεων σχετικών με την ζωή και την καριέρα του, ήταν εκπληκτικό και θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Επίσης, είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχω στο πρόγραμμα One Team της Ευρωλίγκας δωρίζοντας ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε βιβλίο που πωλείται.

Τέλος οι εκδότες Θανάσης Ασπρούλιας και Βασίλης Παπαθεοδώρου συμπλήρωσαν: “Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Ευρωλίγκα και να δουλέψουμε ως ομάδα, ώστε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Το πρόγραμμα προσφοράς, στο οποίο συμμετέχει και Μάικ, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να υπηρετήσουμε τη λέξη ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…