Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Προχωράμε για τη νίκη”

“Προχωράμε για τη νίκη”

pedoulakis sistima

pedoulakis-sistima

Με πολλές απουσίες ταξιδεύει αυτή την ώρα η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Βιέννη, απ όπου εν συνεχεία θα αναχωρήσει για το Κράσνονταρ προκειμένου για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής με αντίπαλο τη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Οι “πράσινοι” δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τόσο το Νίκο Παππά όσο και τον Γιόνας Ματσιούλις, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό που υπέστησαν την προηγούμενη βδομάδα.

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε: “Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στον αγώνα και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα. Η Λοκομοτίβ Κούμπαν έχει πολύ ταλέντο στην περιφέρεια και δύναμη στο καλάθι, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Υπάρχουν τραυματίες, αλλά προσπαθούμε όσο γίνεται να μην το σκεφτόμαστε. Να το αφήσουμε πίσω μας. Προχωράμε με τους παίκτες που είναι στη διάθεσή μας για να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας”.

Ενώ, από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος υποστήριξε: “Ξέρουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει  την πρόκριση στο Top16, αλλά αυτό δεν αλλάζει το στόχο μας που είναι η νίκη. Θέλουμε να νικήσουμε. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ, να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Θα πρέπει να αποδείξουμε εμείς στους εαυτούς μας ότι γινόμαστε καλύτεροι. Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε τους τραυματισμούς που υπάρχουν. Έχουμε τους παίκτες που έχουμε τη δεδομένη στιγμή, ελπίζουμε να είμαστε καλά, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…