Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πραγματικός… γίγαντας”

“Πραγματικός… γίγαντας”

uvalin zielona

uvalin-zielona

Το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της στην Ευρωλίγκα θα δώσει αύριο η Ζιελόνα Γκόρα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (19/12, 19:45) καθώς το συγκρότημα του Μιχάιλο Ούβαλιν δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση στην πρώτη παρουσία του στη διοργάνωση. Ο τεχνικός των Πολωνών αποθέωσε τον Ολυμπιακό με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, χαρακτηρίζοντας τον ως ένα πραγματικό γίγαντα.

“Είχαμε δύο σημαντικά παιχνίδια, αλλά δεν πήραμε την πρόκριση στο TOP-16. Τέλος πάντων, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι κι ενθουσιασμένοι που υπήρξαμε μέρος της Ευρωλίγκας. Παίζουμε εναντίον του πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακού. Αυτό είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για την Ζιέλονα Γκόρα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πραγματικός γίγαντας.

Θα είναι πολύ ωραίο για όλους τους φιλάθλους μας να αποτελέσουν μέρος αυτού του σπουδαίου παιχνιδιού. Θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν αστέρες, όπως ο Βασίλης Σπανούλης. Ωστόσο, το μπάσκετ είναι απρόβλεπτο και δεν θα βγούμε στο γήπεδο κρατώντας λευκή σημαία. Θα παλέψουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί” ήταν τα λόγια του Μιχάιλο Ούβαλιν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…