Κεντρική Διεθνή Παρελθόν ο Βασιλόπουλος

Παρελθόν ο Βασιλόπουλος

vasilopoulos greece

vasilopoulos-greece

Η αποκάλυψη του ebasket.gr την προηγούμενη Τετάρτη δυστυχώς επιβεβαιώνεται. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ισπανική Βαγιαδολίδ και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ.

Ο πρώην διεθνής φόργουορντ αντιμετωπίζει σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και όπως σας ενημερώσαμε την Τετάρτη (27/11) επέστρεψε στην Ελλάδα για εξετάσεις και γνωματεύσεις από τους Έλληνες γιατρούς που εμπιστεύεται. Στην άκρη του μυαλού του είχε να διακόψει την συνεργασία του με την ισπανική ομάδα –το διαβάσατε εδώ- και αυτό έγινε πράξη σήμερα Δευτέρα (2/12) και με την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η διοίκηση της Βαγιαδολίδ θέλει να προσφέρει κάθε δυνατή υποστήριξη στον Έλληνα παίκτη, τον οποίο ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση που επέδειξε στους δύο μήνες της συνεργασίας τους, ενώ του εύχεται γρήγορη ανάρρωση. Οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές για αυτόν, αν ο ίδιος το επιθυμεί”.

Πλέον ο 29χρονος φόργουορντ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση, ή θα ακολουθήσει θεραπεία ενδυνάμωσης του χιαστού. Όπως και να έχει, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Το ebasket.gr, εύχεται στον παίκτη ταχεία ανάρρωση και κουράγιο στην λήψη οποιασδήποτε απόφασης και αν πάρει για την καριέρα του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…