Κεντρική Διεθνή Παραιτήθηκε ο Βράνκοβιτς

Παραιτήθηκε ο Βράνκοβιτς

josip vrankovic

josip-vrankovic

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Τουρκ Τέλεκομ μετά την παραίτηση του Γιόζιπ Βράνκοβιτς η οποία έγινε αποδεκτή από την διοίκηση του τουρκικού συλλόγου.

Η νέα ήττα της Τουρκ Τέλεκομ στο πρωτάθλημα Τουρκίας (εκτός έδρας με 88-72 από την Μερσίν) για την 12η αγωνιστική αποτέλεσε το “κύκνειο άσμα” του Κροάτη τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Η Τουρκ Τέλεκομ ξεκίνησε με φιλοδοξίες τη φετινή σεζόν, αφού το καλοκαίρι ενέταξε στο ρόστερ της παίκτες, όπως μεταξύ άλλων ο Κερέμ Τουντσερί, ο Λούκσα Άντριτς, ο Τζος Σιπ και ο Λούκα Μπογκντάνοβιτς.

Οι προσθήκες με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκα είχαν αυξήσει τις απαιτήσεις της διοίκησης και των οπαδών του συλλόγου αλλά η 12η θέση στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 4-8 δεν είναι αντάξια των προσδοκιών. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο προπονητής είναι αυτός που πληρώνει το… μάρμαρο και αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Γιόζιπ Βράνκοβιτς ο οποίος ανέβαλε την τουρκική ομάδα το καλοκαίρι.

Η λύση της συνεργασίας με τον 45χρονο κόουτς ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της κακής πορείας της Τουρκ Τέλεκομ ενώ η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση όπου ενημέρωσε ότι αποδέχτηκε την παραίτηση του Γιόζιπ Βράνκοβιτς την ώρα που του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Παράλληλα τόνισε ότι θα κινηθούν αστραπιαία οι διαδικασίες για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…