Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Παίζει με Ηλυσιακό

Παίζει με Ηλυσιακό

nadjfej

nadjfej

Το γράψαμε; Ισχύει!…
Μόλις πριν από έξι ημέρες (στις 21/12) σας ενημερώσαμε πως ο Στεφάν ΝάτζφεϊΈφτασε στη Ρόδο“. Νωρίτερα, στις 06/12 σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Σέρβος παίκτης επιστρέφει στο νησί των Ιπποτών, στο κείμενο με τίτλο “Στεφάν, όπως λέμε Ντιέγκο“.
Τί απέμενε; Η επίσημη επιβεβαίωση, η οποία ήρθε σήμερα:

“Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Στέφαν Νάτζφεϊ, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Στέφαν Νάτζφεϊ γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1979 στο Βελιγράδι. Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ έχει ύψος 2μ02 και έχει προλάβει ήδη να αγωνιστεί σε τέσσερις ομάδες στη χώρα μας. Συγκεκριμένα έπαιξε σε Πανελλήνιο (2006-’07 και 2008-’09), Ρέθυμνο (2007-’08), Μαρούσι (2009-’10) και Πανιώνιο (2011-’12).

Ο Νάτζφεϊ έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες, ξεκινώντας την καριέρα του από την Μπεομπάνκα. Στη συνέχεια έπαιξε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, την Ούραλ Γκρέιτ, την Πέπινστερ και τη Βιζούρα, ενώ τη χρονιά 2010-’11 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ιγκοκέα.

Το 2002 στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Σερβίας με τη φανέλα της Παρτιζάν, ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική Νέων και Εφήβων της Γιουγκοσλαβίας. Συνολικά έχει 155 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1 και είναι άριστος γνώστης της ελληνικής λίγκας.

Την περσινή σεζόν, φορώντας τα θαλασσί, αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια, σημειώνοντας 6,3 πόντους ανά παιχνίδι και 3,38 ριμπάουντ. Ο Νάτζφεϊ θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ηλυσιακό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…