Κεντρική Διεθνή Πέμπτη νίκη για Ταπούτο

Πέμπτη νίκη για Ταπούτο

tapoutos olin1

tapoutos-olin1

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα Τουρκίας πανηγύρισε η Ολίν Εντιρνέ του Χρήστου Ταπούτου η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Τουρκ Τέλεκομ με 80-72 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Όλα κρίθηκαν στην τέταρτη περίοδο όπου οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και με επιμέρους σκορ 25-12 “καθάρισαν” την… μπουγάδα με τον Ταπούτο να είναι από τους διακριθέντες για την ομάδα του. Ο Έλληνας φόργουορντ τελείωσε το ματς με 14 πόντους (4/4 βολές, 2/7 δίποντα, 2/2 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε σχεδόν 29 λεπτά συμμετοχής. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ντάριους Ουάσινγκτον με 27 πόντους. Από τους ηττημένους που έπεσαν στο 4-7 ξεχώρισε ο Λούκσα Άντριτς με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Ακάθεκτη η Εφές

Το ένατο συνεχόμενο ροζ φύλλο κατέκτησε η Αναντολού Εφές αφού έφυγε με το διπλό από την έδρα της Αλιάγκα Πέτκιμ με 85-71. Το συγκρότημα του Οκτάι Μαχμούτι που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο TOP-16 της Ευρωλίγκα ήταν εξαιρετικό στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ 46-31 έβαλε τις βάσεις για την νίκη.

Έτσι ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο πρωτάθλημα. Πρώτο “βιολί” για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Σκότι Χόπσον με 16 πόντους ενώ ο Σεμίχ Ερντέν πρόσθεσε 15 πόντους και 6 ριμπάουντ. Ήταν η ένατη ήττα για τους γηπεδούχους που είχαν ως κορυφαίο τον Τσεϊχούν Αλτάι (20 πόντοι).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…