Κεντρική NBA Ο… χαζός κ. Ντ’ Αντόνι
NBA

Ο… χαζός κ. Ντ’ Αντόνι

dantoni pikra

d'antoni-pikra

Η δήλωση του Μάικ Ντ’ Αντόνι πως “σε όποιον δεν αρέσει η ομάδα (σ.σ.: Λος Άντζελες Λέικερς), ας βρει άλλη για να υποστηρίξει“, “άναψε φωτιές” στο Λος Άντζελες αφού θεωρήθηκε ως… υποτιμητική προς τον κόσμο των “Λιμνανθρώπων“. Ο έμπειρος τεχνικός κατάλαβε γρήγορα, πάντως, τη γκάφα του και φρόντισε να… ανασκευάσει δηλώνοντας πως είναι… χαζός.

Ήμουν χαζός χθες (σ.σ.: προχθές) το βράδυ”, ήταν η πρώτη ατάκα που ξεστόμισε ο Μάικ Ντ’ Αντόνι δείχνοντας ευθύς εξαρχής την τάση του να αναιρέσει τα όσα είχε δηλώσει. “Για μένα αυτό σήμαινε ότι έχουμε μία ομάδα που πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της και τους πολλούς τραυματισμούς για να τα καταφέρει. Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή“, συνέχισε για να κλείσει λέγοντας:

“Επομένως, χρειαζόμαστε όλους τους φίλους της ομάδας να βρίσκονται στο πλευρό της και να μας υποστηρίξουν. Αυτό εννοούσα. Απλά το είπα με λάθος τρόπο και εκφράστηκα λανθασμένα γιατί ήμουν ενοχλημένος. Αλλά απολογούμαι και κοιτάμε μπροστά”.

Η ζημιά, πάντως, έγινε αφού ο Μάικ Ντ’ Αντόνι κατάφερε να γίνει ακόμη πιο… αντιπαθής για τους φίλους των “Λιμνανθρώπων“, που βλέπουν την ομάδα τους να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο την τελευταία διετία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…