Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ο τέλειος συνδυασμός”

“Ο τέλειος συνδυασμός”

cresspi carter

cresspi-carter

Το αήττητο του Ολυμπιακού επιθυμεί να σπάσει η Σιένα στην αυριανή αναμέτρηση (12/12) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ για την αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής των Ιταλών, Μάρκο Κρέσπι, έπλεξε το εγκώμιο των πρωταθλητών Ευρώπης, τονίζοντας ότι το παιχνίδι τους αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

“Δεν είναι συνηθισμένο να παίζεις ένα παιχνίδι σε ένα άδειο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια που έχει παίζει από την αρχή της σεζόν. Το παιχνίδι τους είναι ο τέλειος συνδυασμός μεταξύ  ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Αν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι θετικό από τους Πρωταθλητές Ευρώπης θα το θυμόμαστε για το υπόλοιπο της χρονιάς”, δήλωσε ο Μάρκο Κρέσπι, ενώ ο Τέιλορ Ροτσέστι συμπλήρωσε:

“Το να παίζεις με τον Ολυμπιακό είναι πάντα συναρπαστικό. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Αυτοί είναι οι πρωταθλητές και δεν έχουν χάσει ακόμα, γι ‘αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε με τους καλύτερους και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα, στην επίθεση. Ακόμα πρέπει να παίξουμε με ένταση και να είμαστε επιθετικοί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…