Κεντρική Ελευσίνα “Ο Ολυμπιακός πουλάει”

“Ο Ολυμπιακός πουλάει”

skarafigas

skarafigas

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό έδωσε ο τεχνικός του Πανελευσινιακού Γιώργος Σκαραφίγκας, μετά την επιβλητική νίκη των “ερυθρόλευκων“, στη “Γούβα” για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος προπονητής στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, σχολίασε: “Επειδή στους προπονητές και στις ομάδες δεν υπάρχουν δικαιολογίες για οτιδήποτε γίνει, θέλω να σταθώ σε ότι έχει να κάνει με τους  δικούς μου παίκτες και να πω πολλά συγχαρητήρια για το μυαλό και την προσπάθειά τους στο τρίτο δεκάλεπτο και ότι παρουσίασαν και βοήθησαν τον Ολυμπιακό να κάνει μια καλή προπόνηση.

Από εκεί και πέρα δεν έχουμε να πούμε τίποτα για το παιχνίδι, για τον Ολυμπιακό μόνο καλά λόγια μπορούμε να πούμε, για τον κόουτς το ίδιο και παραπάνω. Έχει εντυπωσιάσει αυτή τη στιγμή. Εγώ δεν θα σταθώ στο παιχνίδι, θα γίνω λίγο κόλακας του κόουτς γιατί η αλήθεια πρέπει να λέγεται.

Η ομάδα αυτή πουλάει το προϊόν αυτό απίστευτα και μπορεί και συνδυάζει εκπληκτικό θέαμα και αποτελέσματα και το κυριότερο από τη μεριά του προπονητή είναι πως η ομάδα του έχει υγεία μέσα στο γήπεδο  και οι παίκτες έχουν διακριτούς ρόλους που αυτό είναι πολύ δύσκολο σε μια τόσο μεγάλη ομάδα με τόσους καλούς παίκτες. Εύχομαι στον Ολυμπιακό και τον κόουτς να κατακτήσουν ότι έχουν βάλει στόχο”.

από την μεριά των παικτών του Πανελευσινιακού, ο Δημήτρης Αράπης, σημείωσε: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την εμφάνιση του σήμερα. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας με τον Άρη που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, θα πρέπει να είμαστε και ψυχολογικά και σωματικά έτοιμοι και ελπίζω η επόμενη αγωνιστική να μας βρει νικητές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…