Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ομαδική διάθεση”

“Ομαδική διάθεση”

pedoulakis

pedoulakis-alexandreio

Αρκετά ικανοποιημένος έμεινε ο Αργύρης Πεδουλάκης από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι “πράσινοι” αν και δυσκολεύτηκαν ανά διαστήματα, κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να “αναγκάσουν” τους Θεσσαλονικείς να μην διεκδικήσουν τίποτα από την αναμέτρηση.

Μετά το τέλος του αγώνα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Αργύρης Πεδουλάκης σχολίασε για το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής: “Οι μέρες είναι λίγο περίεργες για τις ομάδες με την έννοια ότι οι γιορτές φέρνουν χαλάρωση κι αν δεν είσαι συγκεντρωμένος μπορεί να έχεις πρόβλημα.

Είχαμε διάθεση να παίξουμε ομαδικά. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην ομαδική μας άμυνα. Στο πρώτο δεκάλεπτο μας έκανε ζημιά και το πληρώσαμε από τον Κούπερ. Ουσιαστικά ο Γκιστ σταμάτησε τον Κούπερ στα πικ εν ρολ κι εκεί ξεφύγαμε και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Κάναμε προσπάθεια να διατηρηθούμε για τους αγώνες που έρχονται. Χρόνια πολλά σε όλους”.

Εκ μέρους των παικτών του Παναθηναϊκού, ο Γιόνας Ματσιούλις σημείωσε: “Σήμερα ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι καθώς υπήρξε χαλάρωση μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και έπρεπε να βρούμε τη δύναμη να παίξουμε δυνατά. Νικήσαμε κι αυτό είναι που έχει σημασία. Μου αρέσει το οτιδήποτε έχει να κάνει με φιλανθρωπία. Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος αυτής της φιλανθρωπίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…